| xXNikeXx a întrebat:

Salutare TPU, ma puteti ajuta? sunt disperat am luat la mate 4.50 si la romana 4.70 si mama ma bate la cap mereu ca nu o sa iau si ii dau dreptate da nu ii spun asta in fata ma puteti ajuta cu ceva vreau neaparat sa intru la filologie de meditati nu se mai poate pune problema pentru ca am intrebat ambi profesori si a spus ca este degeaba dar eu nu renunt va rog ajutati-ma puppy dog eyespuppy dog eyes!

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Scuze ca sunt asa direct,insa nu vreau sa iti dau sperante,cam slabe sanse sa ingrasi porcul in ziua de craciun, asta mi s-a zis mie cand am ramas repetent, tot asa, incercam sa lungesc urechile la porc, pana mi-am dat seama ca in 1 saptamana nu aveam eu cum sa invat TOT laughing am renuntat, si acum sunt la seral, cat despre bac, sunt oameni cu facultati acasa, dar pai oameni cu bac happy

4 răspunsuri:
| raresbarbier a răspuns:

Invata mai mult

| Petru_Micu_1971 a răspuns:

Du-te la niste meditatii, cauta pe net profesori care ofera meditatii in orasul tau, sau poti ruga chiar colegii tai sa te ajute sa pricepi ceva ca sa poti lua macar 6...
Sper ca am ajutat! Funda?

| xXNikeXx explică (pentru Petru_Micu_1971):

Ti-am spus ca de meditatii nu mai e cazul iti poti explica tu aici sau sa imi dai un site?

| Crysler a răspuns:

Incearca sa inveti mai mult