Daca cautai cu atentie, in sectiunea "admitere la licenta" gaseai informatia care te intereseaza! Iat-o :
" Selecţia candidaţilor pentru examenul de admitere IULIE 2012 se va face prin concurs de dosare:
100% din nota finală va fi media la examenul de bacalaureat."
Am primt acum un email din partea celor de la facultate la intrebarea mea:
"Buna ziua
Concursul de admitere pentru anul universitar 2012/2013 consta intr-un concurs de dosare. Conteaza 100% media de la bacalaureat.
Informatiile pe site vor fi actualizate imediat ce MECTS ne va comunica numarul de locuri pe care ni-l aloca pentru acest an universitar.
Succes!"
Deci, pana acum informatia din e-mail este identica cu cea de pe site-ul lor --- nu s-a modificat inca nimic pana la aceasta data! Probabil ca singura actualizare va fi anuntarea numarului de locuri--- nu cred ca va fi vreo schimbare in legatura cu selectia pe baza de dosare.
Totusi e putin diferit ceea ce mi-au scris ei si ce scrie pe site: "" Selecţia candidaţilor pentru se va face prin concurs de dosare:
100% din nota finală va fi media la examenul de bacalaureat." Din ce scrie pe site se intelege ca se da examen de admitere, dar din ce mi-au scris ei reiese ca nu se da "Concursul de admitere pentru anul universitar 2012/2013 consta intr-un concurs de dosare. Conteaza 100% media de la bacalaureat."
Totusi e putin diferit ceea ce mi-au scris ei si ce scrie pe site: " Selecţia candidaţilor pentru ""examenul de admitere iulie 2012"" se va face prin concurs de dosare:
100% din nota finală va fi media la examenul de bacalaureat." Din ce scrie pe site se intelege ca se da examen de admitere, dar din ce mi-au scris ei reiese ca nu se da "Concursul de admitere pentru anul universitar 2012/2013 consta intr-un concurs de dosare. Conteaza 100% media de la bacalaureat."
Totusi e putin diferit ceea ce mi-au scris ei si ce scrie pe site: " Selecţia candidaţilor pentru ""examenul de admitere iulie 2012""examenul de admitere iulie 2012"" se va face prin concurs de dosare:
Nu este nicio diferenta, mai copile! In limita locurilor primite de la Minister se face o selectie ("concurs de dosare")bazata pe un singur criteriu:media de la bacalaureat. --- se incepe cu media cea mai mare si, in ordine descrescatoare a acestora, se vor ocupa toate locurile scoase la concurs. Ceea ce nu se specifica este criteriul dupa care se face selectia candidatilor care au aceiasi medie la bac(pot aparea si asemenea situatii).
roland2948 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: