Eu cand m-am mutat de pe mate-info pe filologie am dat diferente la materiile pe care nu le-am facut pe mate-info(latina) si la cele care aveau un numar diferit de ore:romana,istorie,geografie, desen, latina, engleza, muzica si logica.La cele care au constat si intr-o proba orala, subiectul acela l-am mai scris odata pe foaie.La desen a constat intr-un desen de iarna-plansa,si am mai dat o proba de teorie(pe mine cel putin m-a lasat profesorul sa copiez dintr-o carte, cine stie teorie la desen?).Nu-ti face griji, sunt foarte usoare, o formalitate, si chiar daca sunt mai grele un pic trebuie sa iei doar un 5.Pe mine la latina m-a pus in banca langa o colega careia i-a zis sa m-ajute, deoarece stia ca numai facusem latina pe mate-info.Succes!
Va multumesc foarte mult pentru ajutor, eu m-am speriat pentru ca am auzit de la cineva ca acum 4 ani, a vrut tot asa sa se transfere de la liceul tehnic unde sunt eu la cel teoretic insa a dat gres la latina si nu a mai intrat la profilul dorit.
Cand am intrebat-o pe domana Directoare de la liceul teoretic despre diferente mi-a spus ca va fi si o comisie.