| Ionut653 a întrebat:

Sunt în clasa a VII-a și am o problemă.Eu de la o vreme, mă simt ciudat...la școală iau note mari, însă simt că nu știu NIMIC.Pentru note mă străduiesc,și chiar învăț sad!
Notele nu le iau așa ușor, însă simt că învăț mecanic ( asta e problema ) și nu rețin mai nimic.Îmi este frică pentru ce se poate întâmpla la examenul din clasa a VIII-a.Cum pot învăța logic? Nu am primit răspunsuri exacte și parcă nu pot asocia ce învăț,cu NIMIC ALTCEVA,încât să îmi aduc aminte rapid.
Exemplu : la mate,eram la tablă,știind problema la geometrie =/ Profesoara începea să țipe fiindcă mă mișcam mai lent,în stilul meu (deși reușesc la teste și teze să mă încadrez în timp)
Cum să îmi antrenez mintea,pentru a fi mai ageră, și cum pot învăța mecanic?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Salut! Simti acest lucru pentru ca scoala iti testeaza memoria, nu inteligenta. Tu daca memorezi si stii o lectie la perfectie nu te face mai destept decat altul care nu invata, dar are o gandire logica. Ca sa inveti logic trebuie sa inveti cu/ cuvintele tale, apoi sa-ti pui intrebari din lectie in gand, sa-ti raspunzi. Eu cel putin asa invatam logic!

| Ionut653 explică (pentru Drimmero):

Mulțumesc pentru răspuns

| Drimmero a răspuns (pentru Ionut653):

Cu placere!

5 răspunsuri:
| James_Lara_1993 a răspuns:

De ce crezi ca inveti mecanic?
Eu iti recomand sa faci multe exercitii, sa incerci sa intelegi ce ai in caiet. Poti citi si din carte.
Oricum, doar la stiintele exacte trebuie sa inveti logic....nu la franceza, engleza, istorie etc.

| Taur7 a răspuns:

Vei putea face diferenta de abia la liceu.La liceu iti vei face o cultura generala.Incepand chiar din clasa a 9a.Incearca sa joci triviador, sa te uiti pe un atlas geografic.Nustiu incearca teste de IQ. Sper ca te-am ajutat cu ceva.

| Ionut653 explică:

Cum pot învăța logic*, scuzați-mă.