| valy69 a întrebat:

va rog din suflet ajutati-ma si spuneti-mi daca mai exista vreo sansa pentru un ratat ca mine. am terminat clasa a XI a la zi si pe urma nu am mai mers au trecut de atunci 3 ani de zile acum regret enorm ca nu am mers mai departe. probabil multi dintre dvs nu o sa intelegeti cat pot eu regreta. simt ca nu sunt implinit fara scoala, inlauntrul meu este un gol care nu il poate umple si nimeni si nimic pentru ca acel gol are forma exact aceea ce imi lipseste. viata mea e`ca un puzzle si mai lipseste o singura piesa.
intrebarile mele sunt: pot face ceva ca sa imi continui scoala? nu este prea tarziu acum pentru inscriere? cat m-ar costa sa fac scoala seral sau fara frecventa? sau se mai exista o alta modalitate?
va rog chiar sunt un ratat daca nu imi pot continua scoala ajutati-ma.
va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| rosto a răspuns:

Da' cum sa nu mai existe sanse? Cauta in orasul in care esti un liceu eventual particular, ca acolo e ceva mai usor, daca esti din Bucuresti siiigur gasesti unul si repede si este posibil sa te poti inscrie chiar acum desi a inceput scoala. Intereseaza-te un pic mai repede sa nu mai pierzi si anul asta.

3 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Sunt licee care au cursuri de seral exact pentru cei ca tine. Intereseaza-te.

| EduardGa a răspuns:

Deci:
1. Renunta la ideea de "ratat". Sunt unii oameni care se considera si mai ratati decat te consideri tu, dar care insa chiar se pot numi ratati cu R mare, pentru ca probabil au facut lucruri urate la viata lor.
2. Scoala o poti continua oricand. Daca a existat vreun motiv solid pentru care ai renuntat la liceu, te poti inscrie fara probleme, la aceeasi institutie. Insa chiar daca motivul nu exista, de asemenea, cred ca o poti face. Oricine poate sa-si continue studiile cand doreste si important e sa fii hotarat si constient de greseala pe care ai comis-o in trecut.
Sunt oameni si de 50 de ani, care fac prima facultate...Deci, se poate! Cu vointa, da!
3. Eu iti urez muuulta bafta, pentru ca ai nevoie!
4. Nu costa nici un ban liceul...

| madaand09 a răspuns:

Poti face ceva te poti inscrie la o alta scoala.Nu este nici odata prea tarziu.Te poti inscrie la ori ce alta scoala care ti s-ar potrivi in afara de cea la care ai lipsit.