Eu știam ca cine pica pleacă la Liceul Industrial sau altele dintre cele mai proaste
Nope.Evaluarea nationala nu consta in nimic.Crede-ma! Am trecut si eu prin asta, am invatat si am luat 9 la mate si 10 la romana iar dupa ce am aflat imi venea sa ma sinucid . Examenul national/evaluarea nationala consta in nivelul tau de pregatire...asta vor sa vada.Dar spune-i totusi colegului tau sa nu se duca bata . Bafta lui si de ce nu, si tie!
Ma...nush ce sa spun, nu prea ma ajuta rasp tau, normal ca asta vor ei sa vada, dar eu am intrebat daca s-a mai aplicat legea aia stupida, daca ia sub 5 si intra la un liceu, ori daca ia sub 5, si intra direct la profesionala.
Nu s-a aplicat omule nimic desi daca nu e bun pe matematica se poate duce la filologie/stiinte sociale evident daca e bun pe romana/limbi straine insa daca nici pe astea nu se descurca mai bine se duce la profesionala, nu e nicio rusine deoarece va trece prin liceu degeaba si pierde 4 ani din viata fara a se alege nimic. Materia va fi din ce in ce mai grea si daca nici la cea de a 8-a nu e bine pus pa punct. e greu
Poti sa ii spui prietenului tau sa stea linistit. eu am fosti colegi care au luat note sub 5 si sunt la liceu. nu sunt ei la un liceu bun. dar conteaza ca sunt la liceu ci nu la profesionala... Bafta!
Biiianca întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: