Buna.Trebuie sa ai media minim 6 cand se aduna notele la toate materiile, iar nota minima la o materie, pentru a trece, este 5.
Ba frate trebuie media 6 dar cu conditia ca la toate sa ai minim 5, adica daca ai 10, 10, 4 esti picat,, ca sa treci iei si tu un 5 la fizica, un 6 la romana si un 7 la matematica easy.La mate prima parte oface si un copil de clasa a 8, la partile 2 si 3 daca stii formulele e ca si luat.Iti spune unu care avea doar 5 in liceu pentru ca aveam o terminata care nu ne invata nimic ii scotea la tabla doar pe aia care faceau pregatiri si totusi la bac fara NICIO meditatie am luat 8.Deci nu e o mare ssmecherie e plin Youtube-ul de meditatori pe moca sa zicem asa.Ia cauta pauza de mate, faceam pur si simplu testul de pe net singur apoi ma verificam pe Youtube la fata aia care facea clipurile respective si asa invatam.Ca ea le si explica in timp ce le rezolva.
O ho ho stai puțin la matematica NU EXCELEZ DELOC! La română mai merge cu chiu-cu -vai la biologie stau cel mai bine am înțeles că am posibilitatea de a alege între chimie organica unde îs VARZA (am noroc că diriginta mea e de chimie) și biologie sau istorie unde la fel nu stau foarte rău
Λndrei întreabă:
Melinda1219 întreabă: