Colega mea de banca avea un sarafan scurt (pe vremea aceea sarafanul era la fel la toate fetele si era obligatoriu: https://okmagazine.ro/....../a18259173 ), modificat, si avea ciorapi cu jartiera (asa era atunci) si la ciorap isi baga copiutele. Cand nu era atent profesorul ma uitam si eu pe piciorul ei. Mai era o chestie cu copiuta lipita pe fundul penarului. Nu exista elev care sa nu fi copiat. Si cea mai buna eleva din clasa mea copia daca nu era atent profesorul. Absentele se motivau doar daca erau medicale. Altfel se punea nemotivata, iti scadea nota la purtare si-ti chema si parintii la scoala.
Așadar, minciuni de politicieni.
100%. Ca ar fi stiut de copiat doar ceilalti sigur copiau. Erau, poate, si copii premianti, genii, care nu copiau. Dar nu-l vad pe el facand parte din acea grupa.
Am uitat sa spun de ce am zis ca sarafanul era modificat: el trebuia sa aiba lungimea pana sub genunchi. Al colegei mele era mai scurt, mult mai scurt, prins cu ace de siguranta si daca un profesor facea scandal ii dadea drumul pe loc.
Erau drăguțe salopetele acelea. Și practice.
Mie-mi spui! Nu aveau voie cu pantaloni. Era mai usor la "pus mana".
Aoleu!
Ne harjoneam intre noi baietii in ora. Eram 4 baieti si 29 de fete (am facut la uman) si dirigintele ne-a mutat cu fete, in banca. N-a nimerit-o bine ca le pupam in ora, le mangaiam pe picioare si chicoteau. un coleg grec si-a luat o palma ca din prea mult avant a ajuns la chiloti. Acum este medic in Skopje, Macedonia (are casa si in Paralia Katerini, in Grecia) si am vorbit cu el pe Skype. Cand ii amintesc asta nu-si mai aminteste. Pe alea cu pupatul si le aminteste.
E altceva acum.
Nu am copiat in viața mea. Mi se pare o lipsa de respect față de domnii profesori care isi risca libertatea in fiecare zi stand printe utilizatoarele onlyfans îmbrăcate sumar.
S-a copiat si se va copia mereu. Am copiat destul si eu, chiar ma pricepeam la asta
Toata lumea a copiat este imposibil sa existe elev care sa nu fi copiat sau macar sa nu arunce un ochi la lucrarea colegului.Csf, asta face parte din scoala...
?!?
cati ani ai?!?
PE VREMEA RAPOSATULUI PE DRACU!
s-a copiat in draci la bac pana acum 10 ani
https://scoala9.ro/......ghere/932/
si sunt SIGUR, ca si otreapa ala a copiat in draci la bac, pentru ca trebuie sa fii retardat mintal sa iei o nota mica pentru ca tu esti ala mai cu mot si nu copiezi, daca se poate
iar dupa ce au bagat supravegherea video si rata de promovare a scazut DRASTIC de la 98% (se renuntase la scolile profesionale pentru ca toti handicapatii mintal luau bac-ul) acum se incearca un bac cat mai usor posibil, si il fac si mai usor in fiecare an, plus TEAPA ca profesorii ar avea "dreptul" sa nu te bage la bac daca nu stii carte, si sa le scazi "valoarea scolii"
Buna draga mea( )
Da, am copiat in liceu, insa foarte putin. La facultate copiez. E la timpul prezent.
Ce facultate faci?
Ti am zis acest lucru prin mesaje.
Nu esti atenta la ce iti zic. Nu mi place
Mesaje text? Nu am telefonul la mine, sunt plecată la baltă, după rațe. Nu îmi încărca totuși mesageria!
Nu acum ti am dat mesajul...e vechi... draga mea
Hmm, nu-mi mai amintesc. Am dat numărul mai multor pacienți. Scuze.
Cat de cautata esti tu
Esti amuzanta. Si nu mi ai dat numarul, nu...
Nu am trăit pe vremea răposatului, eu sunt mai recentă.
Mami a mea a trăit și mare copiagioaică era. Nici cu tati nu-mi e rușine, dar el nu a fost niciodată creativ, nu a avut nevoie de cine știe ce strădanii (clasă de băieți, foarte uniți, dacă nu erau doi-trei pregătiți, dădeau foile ori nesemnate, ori cu același nume pe toate, un fel de protest cred, nu au avut ce să le facă, se știa cum e legea la ei).
A mea mami chiar a avut de pătimit, s-a străduit să copieze la viața ei. Ea nu a nimerit colectiv mișto, se cam dădeau în gât, super pârâcioși. A ajuns chiar să-și înghită o copiuță, a mâncato, nu a fost bună.
Eu, pe de altă parte, născută pe vremea mandatului lui Băsescu și ocupând prima bancă din față, locul central, 8 ani de zile, cam nema la copiat. Vedea profesorul stând frumos la catedră ce scriu (nu exagerez, distanța dintre banca mea și catedră era cam de o palmă și trei degete pe orizontală). Într-a 9a am nimerit o colegă de bancă cu copiuțe cât cuprinde și când învăța (de menționat că profesorii sunt mai indulgenți la liceu, am observat). Mi s-a întâmplat chiar să tragă cu ochiul la mine în foaie și să-mi spună cum e corect. Ba chiar mi-a tras foaia la un moment dat, să scrie ea, că nu reușea să mă facă să înțeleg ceva. Eu eram toată roșie ca racul acolo, neobișnuită cu așa practici (trauma din gimnaziu). Clasa a 10a am făcut-o online, aici m-am mai îndeletnicit
Sincer acest domn minte cu nerusinare! Nu exista scolar care sa nu fi copiat macar o data, sa fie tentat macar sau sa fi aruncat macar o privire la colegul din banca sau din fata lui.
Minte ca orice politician ce se vede sus si ne crede pe noi prosti...
Ai da, am copiat la scoala nu zic nu.
Asta pana am descoperit ca scriind copiute de fapt invatam lectia. Uneori nu mai scoteam copiutele pentru ca imi aminteam tot ce am scris pe ele!
Sa nu ne ascudem, toata lumea a copiat (sau a incercat sa o faca) macar o data. Daca pe vremea aia copiii erau asa de conștiincioși, de ce in fiecare an mai este cate un scandal cu lucrari de licenta copiate? Sau de ce s-au mai introdus camerele video la examene?
boynr1 întreabă: