| EcceHomo a întrebat:

Salutare tuturor,

Am văzut aseară o emisiune al cărei invitat a fost Sorin Cîmpeanu. A zis, la un moment dat, întrebat fiind dacă a copiat vreodată la școală, că în liceu nu a știut ce este acela "copiat", însă a învățat în facultate.
Întrebarea mea este:voi ați copiat la școală?
Pe vremea răposatului se copia?(acestă intrebare le este adresată în special celor care au studiat pe vremea răposatului).

39 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru EcceHomo):

Mie-mi spui! Nu aveau voie cu pantaloni. Era mai usor la "pus mana". laughing

| Lukasssz a răspuns (pentru EcceHomo):

Pai scriu lectia pe o foaie dar cu un pix care nu mai are cerneala

| EcceHomo explică (pentru Salontanul):

Aoleu! big grin

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru EcceHomo):

Ne harjoneam intre noi baietii in ora. Eram 4 baieti si 29 de fete (am facut la uman) si dirigintele ne-a mutat cu fete, in banca. N-a nimerit-o bine ca le pupam in ora, le mangaiam pe picioare si chicoteau. un coleg grec si-a luat o palma ca din prea mult avant a ajuns la chiloti. Acum este medic in Skopje, Macedonia (are casa si in Paralia Katerini, in Grecia) si am vorbit cu el pe Skype. Cand ii amintesc asta nu-si mai aminteste. Pe alea cu pupatul si le aminteste. rolling on the floor

| EcceHomo explică (pentru Salontanul):

E altceva acum. sad

| Mopmop a răspuns (pentru EcceHomo):

Daca puneam mana pe Catalog... prapad faceamlaughing))

| LoveSleep a răspuns:

Nu am copiat in viața mea. Mi se pare o lipsa de respect față de domnii profesori care isi risca libertatea in fiecare zi stand printe utilizatoarele onlyfans îmbrăcate sumar.

| Zuzu1991 a răspuns:

?!?
cati ani ai?!?

PE VREMEA RAPOSATULUI PE DRACU!
s-a copiat in draci la bac pana acum 10 ani
https://scoala9.ro/......ghere/932/
si sunt SIGUR, ca si otreapa ala a copiat in draci la bac, pentru ca trebuie sa fii retardat mintal sa iei o nota mica pentru ca tu esti ala mai cu mot si nu copiezi, daca se poate

iar dupa ce au bagat supravegherea video si rata de promovare a scazut DRASTIC de la 98% (se renuntase la scolile profesionale pentru ca toti handicapatii mintal luau bac-ul) acum se incearca un bac cat mai usor posibil, si il fac si mai usor in fiecare an, plus TEAPA ca profesorii ar avea "dreptul" sa nu te bage la bac daca nu stii carte, si sa le scazi "valoarea scolii"

| syd a răspuns:

­­copiatul – un gest repulsiv