anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor!
Îmi puteți spune ce poate să-mi pice la teză, adică ce o să-mi deie să fac din Povestea lui Harap-Alb şi Moara cu noroc?
P.S. Sunt băiat în clasa a10-a,filologie şi peste 2 ore dau teza la română!

3 răspunsuri:
| ș53fan a răspuns:

Salut! Sincer nu cred ca te pot ajuta eu sau altcineva pentru ca...Noi nu putem stii ce are in minte profesorul. Daca tu ai decat astea 2 eu zic sa inveti macar o pagina din fiecare...asta este parerea mea, mai asteapta raspunsuri.Nu stiu ce sa zicSalut.o zi buna si bafta la teza laughingFunda? Ca am fost primul?

| bihepi a răspuns:

Sincer, profesorii sunt "imprevizibili". Cel puțin în cazul meu, niciodată nu am încercat să caut modele pe internet sau chestii de genul ăsta. Spre exemplu, profesorul meu de limba română este cel mai ciudat dintre toți. Ori dă o teză grea de mama focului, ori dă o teză de e imposibil să iei sub 6. Îți recomand să încerci să studiezi aceste 2 texte (personaje, genul său, rezumat, TOT). Bine, asta dacă v-a spus că aceste texte se vor da la teză, deși nu cred că un profesor ți-ar da așa ceva. După părerea mea, dacă este un profesor simplu, va trebui s-o comentați, să-i demonstrați genul (liric, epic, dramatic). Îți urez succes, la notă cât mai mare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Poti sa-mi zici si mie cum e la filo? Ai probleme la mate/info/fizica? Vreau sa ma mut de la real la uman... Povesteste-mi si mie pe privat pls.

-thx