Fizica care se dă la BAC nu prea are treabă cu matematica de liceu, se folosesc noțiuni elementare (adunări, scăderi, înmulțiri, împărțiri, radicali). Cred că dacă ai ajuns la mate-info te descurci sa rezolvi o ecuație.
Pana la bac mai ai 2 ani in care ai tot timpul din lume sa recuperezi si chiar sa iei o nota foarte buna. Parerea mea este sa incerci sa fii atent la orele de matematica si apoi acasa sa reiei tot ce s-a predat si sa aprofundezi un pic. Daca mai ai caietele cu ce ai facut in clasa a 9-a poti sa le reiei si pe ele si sa incerci sa faci probleme singur. Nu te panica. Faptul ca vezi ca ai o problema si ca deja cauti solutii este de apreciat. Daca o sa fii mai atent la ore si o sa studiezi un pic si acasa o sa fie bine. Nu e nevoie sa stai cu orele cu ochii in carti si caiete, ci doar un pic in fiecare zi (1-2 probleme pe zi) si o sa vezi ca si putinul ala ajuta foarte mult. Matematica trebuie exersata si trebuie facut constant ceva. Succes si nu te panica, un pic de efort sustinut si o sa fie bine
Cred ca oricine mai uita cum se fac unele exercitii, important e ca atunci cand recapitulezi sa iti aduci aminte cum se fac. Oricum mai ai pana la bac.Cel mai bine cand o sa incepi clasa a 12 a sa mergi la pregatire si 100% o sa iei bac-ul fara probleme.