| S3c0ndSh0t a întrebat:

Salutare tuturor.Sunt elev in clasa a9a si saptamana asta fiind ultima + inca 3 de practica doresc sa ma transfer la o alta clasa din acelasi liceu.Am vorbit cu diriginta clasei respective si mi-a spus ca este o fata care nu mai vine la scoala si este un loc liber de la anu.Mama saptamana aceasta se duce sa discute cu doamna directoare despre transfer (eu fiind un copil la locul lui care nu a deranjat vreo ora sau asa ceva) si ca ea sa-si dea acceptul. Dupa accea am inteles ca dau niste diferente la module (sunt 4 module) la el.Iau caietele de la un vecin si ma apuc de invatat.Intrebarea mea este urmatoarea : Cand se dau aceste diferente de module? Si trebuie sa invat toata materia sau doar o parte?!

3 răspunsuri:
| Lilianalili a răspuns:

Cand am avut colegi noi veniti in clasa a11a...ei au venit din semestrul 2 si au dat diferentele in primele saptamana de scoala... Banuiesc ca, ori le dai in cursul verii ori la inceputul anului scolar viitorhappy

| Changes a răspuns:

Aceste diferenţe se dau în prima săptămână de şcoală din noul an dar ca să fii sigur mai bine întrebi.

| Wintersmile a răspuns:

Mai bine intreaba directoarea, poate depinde de la o scoala la alta.