Facultatea de psihologie iti este folositoare ca persona, te ajuta sa intelegi anumite lucruri si sa vezi cat de norocoasa esti ca te-ai nascut normala fizic dar si psihic.
Inveti lucruri pe care le stii intr-un fel si ai unele experiente care te ajuta sa intelegi mai bine lucrurile.
Daca iti place este foarte frumoasa, sunt lucruri care vin de la sine, fara sa le tocesti.
Nu pot sa iti spun decat ca trebuie sa incerci. Din cate stiu, Psihologia ca si Parapsihologia se bazeaza atat pe logica si cunoasterea naturii umane, cat si pe spirit, suflet si astral. Daca Dai la Psihologie vei invata sa fi o victorioasa in viata.Bafta!
Eu spun ca. daca doresti sa mai faci o facultate mai bine reorienteaza te la altceva nu pshiholog pentru ca nu cred ca poti ajuta.[o consider pierdere de timp ] cauta ceva de viitor
SI eu vreau sa fc facultatea de Drept pentru ca e de viitor si mi-am dorit de mica, iar psihologia e materia mea de suflet. Daca iti place psihologia, nu rata ocazia pentru ca este o facultate minunata.Si eu dupa ce termin facultatea de Drept, tot la psihologie vreau sa dau!
mefree2fly întreabă: