Burta o pui degeaba, mai bine pui la contributie capul si in special mintea din tartacuta.
Încearcă să apelezi la un prieten care se pricepe, să-ți arate măcar o ora pe zi. Dacă pricepi și îți merge mintea, te vei descurca.
Buna,
Poti sa iei bacul si singur! Bineînțeles ca poți, si iti zic din experienta proprie.Nici eu n am fost buna la matematica, din potriva, am fost un copil prost la aceasta materie.Tot ce trebuie sa faci e sa exersezi foarte mult, fa teste de antrenament, dupa te verifici cu baremul.Multa bafta!
Hai sa-ti dau un pont. La școala sigur va da "modele" de subiect de bac. Calculează punctajul de la exerciții încât sa-ti iasa nota 6. (ATENȚIE! Nu te baza ca ai făcut de 6.00. Mai fa și ceva in plus ca sa fii sigur. Sa ai o marja de eroare acolo)
E important sa iei nota de trecere, nu 10. mai ales ca ai legat școala de gard din ce zici tu aici?
Învață fix cât să iei nota ok. Bacul trebuie luat! Poate nu ajută el prea mult dar si daca nu îl iei. te va încurca toată viața. Asa ca fii "șmecher". fentează-o in asa fel încât sa ieși tu bine. Ai sa iei bacul, o sa vezi?
Salut!
Incearca sa cauti pe Youtube filmulete cu lectiile pe care nu le cunosti sau informatiile pe care nu le stapanesti, materia de bac. Vei gasi, sunt o groaza. De asemenea, un ajutor real sunt si sesiuni cu profesori care tin meditatii gratis pe zoom. Sunt mai putini, dar te aisgur ca sunt, trebuie doar sa cauti. Nu iti pierde speranta, chiar daca nu ai bani de meditatii, atat timp cat iti doresti si te implici in a gasi cateva solutii, asa cum ti s-au mentionat aici, vei vedea ca nu va fi prea greu. Uite iti las aici un link https://teachu.ro/. In afara de acesta mai sunt si altele.
Succes!
Ioanna05 întreabă: