| Erin28 a întrebat:

Salutare!
Vouă v-a plăcut să stați la căminul studențesc? Nu e prea aglomerat? Ați putut învăța cu atâția colegi de camera?

11 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Am avut colegi, care au stat la cămin, dar cred că numai unul dintre toți era bursier. Ai grijă unde vei sta, sunt si cămine mixte (fete si băieti, laolaltă). Unora le convine...
Cel mai bine, stai in chirie, cu inca o colegă/două, cu care te intelegi si te potrivești. Dacă preferi liniștea, atunci caută colege liniștite, serioase. Altfel, te trezesti cu cineva care isi aduce peste vointa ta, fie gașca gălăgioasă, fie gagicii, pe care-i schimbă ca pe șosete. Și nu o să îți placă.

| Erin28 explică (pentru floresdemayo):

Mă gândesc să stau cu chirie cu verișoara mea. Și ea este studentă în București și ne înțelegem destul de bine.

| gabicoo a răspuns:

Nu! După două luni de cămin m-am mutat la gazdă! Singur în cameră! Altfel nu puteam învăța!

| Erin28 explică (pentru gabicoo):

Mulțumesc!
Eu vreau sa îmi închiriez o garsoniera. Însă până în toamnă mai căutăm păreri.

| Frank51 a răspuns:

Am stat 4 ani, nu a existat o zi in care să fiu deranjat. Am putut să învăț oricând, am putut să-mi aduc colegii să învăț cu ei.

| Erin28 explică (pentru Frank51):

Depinde de ce fel de persoane întâlnești. Chiar îmi este foarte tema de momentul in care trebuie sa plec de acasă.

| Frank51 a răspuns (pentru Erin28):

Sunt șanse mici să dai de persoane nașpa, majoritatea sunt ok. Chestia e că la cămin nu ai intimitate, trebuie să fii foarte dezinhibată și deschisă la asta, pentru că vei sta cu mai mulți într-o cameră, uneori vin colegii lor, vor mai fi distracții, și tot felul de chestii spontane la care trebuie să fii deschisă. Dacă nu este genul tău de viață atunci nu-ți recomand.

| Erin28 explică (pentru Frank51):

Nu este faptul că nu e genul meu de viață, însă îmi doresc sa pot sa am intimitate, ceea ce ai menționat și tu, in cămin nu prea este vorba despre așa ceva. Sunt sigură că m-aș acomoda eu cumva, însă eu sunt o persoana care învață foarte mult, așa am făcut și pentru bac, mă distrez și eu, doar că sunt mai organizată. Și nu cred că aș suporta sa stea alte persoane până târziu în camera.
Mulțumesc de sfaturi!

| Frank51 a răspuns (pentru Erin28):

Cu drag.

Însă nu îți imagina că este doar distracție și atât, se întâmplă mai rar, poate lunar. Oricum, poți stabilii o anumită oră de culcare, la care să nu se mai facă gălăgie, colegii înțeleg, always, și se adaptează. Sfatul meu este să încerci măcar o dată să vezi și experiența asta, și poate îți va plăcea. Poți oricând să te muți.

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Am stat o luna, m-am chinuit de am innebunit. Nu sunt vreo fata de bani gata, insa baia la comun manelele tiganeala si galagia de acolo nu ma lasa nici sa dorm... dar sa invat. Du te la camin daca vrei sa te distrezi, sa ti faci gagici sau pur si simplu prieteni. Cunosc si cazuri de femei ( nu stiu exact ce esti tu ) ce au absolvit facultatea anul asta stand intr-un camin insa au aceeasi parere

| Erin28 explică (pentru GeorgianaDiaconu):

Știu că așa este. Mult prea aglomerat.