Nu te lua dupa prostul ala care iti zice sa dai copy&paste in "editor text" (mizerie, aici conteaza sa faci eficient si corect).
Invata de pe W3Schools, ia-ti ECDL-ul, apoi invata de pe Codecademy, Sololearn, si dupa ce termini cu astea am eu niste discount-uri 100% pentru niste Udemy-uri super bune, sa-mi lasi mesaj.
Spune două vorbe despre tine: în ce clasă ești, ce profil, ai mai încercat așa ceva? Să te ajutăm de la simplu la complex nu să-ți servim o lista cu ce programe știm noi...
Am terminat clasa a 10-a deci, pot spune că sunt în a 11-a, sunt pe profil tehnic (Turism și Alimentație - tehnician în gastronomie) și nu am mai încercat așa ceva dar sunt dornic să învăț.
Nu ai nevoie de cursuri. Îți trebuie doar editor de text care suportă limbajul de programare dorit, documentațiile limbajului și mult exercițiu. Eu programez în Python3 și ți-l recomand. Mai programez și în Html5 și Css pentru website-uri, în JavaScript pentru interactivitate și SQL ca să am o bază de date. Baftă!
Editoarele de text nu au legatura cu limbajele de programare. Intr un editor text poti scrie ce vrei tu... incurci grosolan IDE urile si probabil compilatoarele cu editoarele de text.
E cam nasol sa incepi sa iti bagi nasul prin documentatia unui limbaj de programare cand nu cunosti niciun principiu al programarii. E ca si cum ai sti sa conduci o masina dar habar nu ai avea unde te duci.
Serios? Programezi in Html si Css? Cum? Ca alea nu sunt limbaje de programare
Eu cred că habar nu ai ce vorbești. Eu folosesc Geany. Este un editor text și pot programa în el. În documentație găsești tot ce vrei tu despre un limbaj de programare anume. Poate să se dea pe net să vadă care-s bune, deși eu i le-am spus. Html și Css nu sunt limbaje de programare însă poți să scrii cod cu ele. Cum crezi că se fac website-urile? Uită-te la definiția programării. Și mai zici că "ești serios"...
Practic mi ai cam dat dreptate, doar ca ai formulat altfel.
Geany e un editor text destul de complex sau mai bine zis un IDE simplificat.
Ce am zis eu despre documentatia limbajului si principiile de programare e clar ca nu ai inteles. In fine.
Ma bucur ca esti pe aceeasi lungime de unde cu mine cand vine vorba de faptul ca html si css nu sunt limbaje de programare.
Tu ai luat din ce am scris eu ce ți-a convins
Eu am luat ce nu era ok din ce ai scris tu si am lamurit situatia.
anonim_4396 întreabă: