De unde pana unde? Nu, mai ales ca incepe vacanta de iarna.
Sau te referi la alegeri?
Conform documentului executivului european, Comisia Europeană recomandă o perioadă tampon (o vacanță prelungită pe lângă cea de iarnă), pentru a menține situația ușor-controlabilă. Cel mai probabil cursurile vor fi susținute online până după vacanța de iarnă.
La noi încă nu s-a dezbătut acest lucru, deci cel mai probabil, pănă la finalul semestrului 1, cursurile se vor desfășura online.
Sper sa nu fie februarie ca e deja prea tarziu sa mai recuperam, mai ales cei de la tara, cei mici si cei de a 8 a si a 12 a
Totul ține de rata de incidență a infectării raportată la fiecare județ. E adevărat că în acest moment ne aflăm în stare de urgență la nivel național. Dacă nu se va considera ca fiind o decizie corectă prelungirea acesteia, totul se va raporta la fiecare județ în parte conform ratei de incidență a infectărilor.
București a luat decizia de a închide școlile, teatrele șamd atunci când rata a fost de 3 la mia de locuitori. La momentul actual, rata de incidenta este de 5.69, în Constanța fiind de 7.35.
E stare de alerta, chiar daca nu prea e, ca închise sunt doar scolile si restaurantele daca nu ma insel, ca la piete o sa le dea drumul , într-adevăr, ar fi bine ca fiecare judet sa decida la nivel local. sunt sate cu incidenta 0 in care elevii nu merg la scoala...
In principiu, pe 9 expira acele 30 de zile, la 2 zile dupa alegeri. ministrul educatiei nu a zis nimic despre februarie, asta e doar un zvon infirmat. dar da, e posibila o prelungire pana in ianuarie, in conditiile in care nu scad cazurile. teoretic, au scazut, practic, nu se stie. eu tot sper sa le redeschidă acum, deoarece creșterea nu a fost din cauza noastră, a elevilor si a profesorilor, ci din cauza statiunilor montane si a cluburilor unde nu s-a purtat masca. diriginta mea a zis doua lucruri: ca a primit de la directorul adjunct vestea ca se pregătesc de redeschidere pe 9, dar ulterior i-a zis dansei o secretara ca dupa anul nou, dar ma gândesc si eu logic, ca directorul adjunct știe mai multe decat secretara. doamne ajuta sa ne intoarcem, deoarece e greu sa stam 7 ore in fata unui ecran. eu una sunt mai epuizata decat cand mergeam la scoala si am început sa am probleme cu ochii de cand cu online.ul asta
Salutare.Daca va întoarceți la scoala în februarie sunteti norocoși, dar sincer nici macar atunci nu ii vad pe tembelii ăștia sa le deschida. Chiar dacă au scazut cazurile, după alegeri o sa creasca iar, pentru ca asta se vrea, sa fim o țară plina de prosti.