Ai prea multe pretentii, nici nu imi pasa, daca imi multumeste bine, daca nu, iar bine. Nu o fac pentru a astepta multumiri, o fac pentru ca nu ma doare manuta, sa tin o usa pentru 5 secunde in plus. Dar da, moral ar fi sa spuna ceva, nu sa intre ca tuta, fara sa zica ceva, dar no, nu-mi bat capu
Problema e că tocmai oamenii de peste 40 de ani fac asta și de la ei am mai multe pretenții că mi-ar putea fi părinți și sunt mai cu experiență de viață apoi tot ei acuză tineretul că nu au bun simt.
Dar tu-i saluti primul?
Ca de le deschizi usa fara sa spui nimic, se gandesc ca o faci pentru tine, nu pentru ei.
Da, salut primul
Da, barbatii fac asa. Poti fi si vecin de bloc cu ei ca tot asa se comporta, inclusiv cu femei.
Unii au pretentii ca sunt educati.
Nu stiu ce probleme au.
Asta e strict nesimtire sau poate din motive stiute numai de el, nu te suporta. Sa stii ca eu de regula 98% din persoanele nesimtite pe care le-am intalnit, NU erau tineri. Erau sariti de 40. Tinerii sa stii ca de regula mai raspund la un buna/salut, in special daca sunt vecini dar astia trecuti de 40 parca au impresia ca ei se afla pe vreun tron imparatesc.
Este un gest drăguț, ce faci tu, tu fi în continuare așa, dacă ei atât știu, atât fac.