| YkillYouPretenas a întrebat:

Salutari! Sunt un elev din Bucuresti din clasa a XI-a..Cum mai este putin pana la sfarsitul anului scolar si la anul voi avea bacul imi va fi destul de greu. Tata ma tot sacaie la cap sa fac meditatii la Matematica,dar eu nu vreau sa fac, nu deocamdata..La Matematica vreau sa ma apuc de meditatii de pe la inceputul clasei a XII-a, dar mie nu imi este frica de matematica cat imi este de informatica..La informatica inteleg exercitiile in clasa si voi face si exercitii pe timpul verii,dar problema este ca unele lucruri numai imi dau seama de ele, si voi avea nevoie de un meditator..De asta apelez aici. Daca stiti pe cineva care mediteaza elevi pentru bacalaureat in Bucuresti si cu o suma de 60 de lei maxim, va rog sa imi spuneti..Am vazut multe site-uri cu meditatori dar nu prea am incredere de persoanele de pe acolo,asa ca apelez la voi.Pot apela si la meditatorii colegilor mei, dar au preturi de 80 de lei pentru 2 ore si nu prea imi permit, plus ca eu imi voi plati meditatiile la informatica..Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| katy a răspuns:

Roaga-l pe tatal tau sa vorbeasca cu profesorul de info care face medittii, poate reuseste sa negocieze pretul cu el si sa iti ia mai putin, sau, poate gasesti un student care a terminat facultatea de info si te-ar putea ajuta contra sumei de 60 lei