| Mangafa a întrebat:

Salutari TPU! Cum va explicati piramidele? Constructiile masive, unde o piatra are cateva tone bune, cu toate astea, ele sunt puse corect si perfect pot spune, prea perfect pentru timpul de atunci, unde nu existau masinarii sa ajute omul. Se spune ca un Zeu a ajutat poporul de atunci, insa, oare acest Zeu de atunci, e considerat Extraterestru de acum? Cum putea construi un om, aceste minunatii ale lumii, fara ajutor? Stramosii nostri au fost ajutati de extraterestri? Nu vb din basme, ma uit pe History(tv), si o gramada de analisti si experti au pus intrebarile astea. Eu unul cred 100% ca nu suntem singuri, insa au vreo legatura extraterestrii cu monumentele noastre construite?

Răspuns Câştigător
| AndrewAndy a răspuns:

Tu crezi ce vrei dar eu iti spun ca e uimitor ce poti face cu ajutorul a trei mecanisme simple: parghia, scripetele si planul inclinat.Blocurile de cateva tone erau trase pe niste busteni pana la locul unde se construia piramida. Apoi se ridicau cu pe niste movile de nisip(principiul planului inclinat). Presupusii oameni de stiinta au cea mai usoara explicatie, in loc sa se gandeasca la ceva mai logic. Si in ziua de astazi orice cladire pe care o vezi ar putea fi construita fara macarale, doar ca ar dura de 10 ori mai mult. Piramidele au fost construite in zeci, poate sute de ani. Eu nu zic ca nu ar exista alte planete locuite(locuite tot de oameni ca noi), doar ca nu cred in extraterestrii(omuleti mici si verzi). Sper ca te-am ajutat...

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Faptul ca nu aveau macarale si excavatoare nu inseamna ca erau prosti, doar ca se descurcau prin alte mijloace. Au muncit sute de mii de oameni, au murit mii de oameni pentru piramidele alea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca acsti "extraterestrii" au ajutata egiptenii la construirea marilor piramide. Eu cred ca aceste piramide s-au construit prin sclavie adica un numar foarte mari de sclavi munceau tot timpul folosindu-se de forta lor de scripeti si de ce mai era pe atunci. Oricum ei erau inventivi si poate au descoperit o tehnica pe care noi nu o cunoastem nici macar acum.

| VBC7 a răspuns:

Eu sunt un adept al teoriilor legate de Extratereștrii, dar in cea cu piramidele cu siguranță nu.Nua a fost chiar atat de greu.

| kras a răspuns:

Chuck norris

| niposs a răspuns:

Totusi exista cineva acolo undeva, au fost ajutati cu siguranta de catre superiorii nostri. Noi nu putem sti nimic, decat din basme si din logica, altfel nu ne putem explica.

| bravoMie a răspuns:

Nu cred ca au fost construite pe bucati... ca sa ai nevoie de masinarii; le-au ridicat in timp si cu precizie. sau poate de la mama natura si ei le-au dat o forma mai complexa, cum s-au format si alte elemente ale naturii.cat despre extraterestri, daca chiar exista cu adevarat o sa ii vad in desene.