Apuca-te si fa-l. O sa iti prinda bine peste cativa ani acea diploma. Nu e greu, sunt doar 25 pagini, din care ai la inceput 2 in care scrie elevul, profesorul, titlul etc, iar la sfarsit ai una cu bibliografie. Daca nu te descurci, ii dai doamnei 100-200lei si ti-l face ea. La noi asa a fost.
Sunt si eu la liceu tehnologic clasa a 12-a. Trebuie neaparat sa faci atestatul. Este usor ce naiba, il iei de pe internet gata facut. Eu asa am facut.
Pai l-ai predat? Cum pot găsi la promovarea produselor cosmetice, tu l-ai predat(ți-a zis doamna profesoară că e bun?)Dau copypaste și gata?
Apropo la ce profil ești și despre ce ai avut de facut?
Inca nu l-am predat, trebuia sa-l termin dar toata clasa a fost lenesa si urmeaza ca in vacanta asta sa-l facem. Ni s-a spus sa-l predam ca sa scapam repede, pentru a avea timp dupa pentru bac. Si din contra, noua profesoara ne-a spus sa-l luam de pe net. Celor care nu gaseau informatii de pe net, ii ajuta doamna profesor cu link-uri.
Sunt la desen tehnic (proiectant constructii), de facut un atestat despre acoperisuri tip terasa.