Cui îi pasă, toată lumea înjură, toată lumea ştie măcar cele mai de bază înjurături, aşa că de ce să te schimbi? Ce-i aşa anormal în a înjura? Dacă nu o faci excesiv ca ultimul marţafoi, să introduci câte o înjurătură la fiecare 3-4 cuvinte doar pentru a părea "cool" şi "de gaşcă" şi căcaturi atunci e ok...
Abţine-te doar pe lângă părinţii tăi dacă te deranjează pe tine şi pe ei şi eşti şi minor, dar în rest, să te doară la cojones ce comentează ceilalţi.
Şi dacă viitoarea ta prietenă o să vrea să se despartă de tine pentru că înjuri, atunci nu te place şi nu ţine la tine cu adevărat. Pentru o aşa prostie nu te desparţi de o persoană. E valabil şi pentru prieteni. Lumea asta nu e toată roz bombon şi nu te poţi proteja de ea oricât te-ai strădui.
Bravo ma foarte frumos raspuns!
) stiu ce vrei sa zici, uneori si eu am probleme cu anumite cuvinte care sunt deranjante, si ca veni vb, asta nu inseamna ca nu citesc carti! incearca sa iti alegi cu grija cuvintele atat cat poti chiar daca iti mai scapa cate ceva sau inecarca sa inlocuiesti cuvintele astea cu alte fraze
Cred ca ar trebui sa citesti mai multe carti si totodata sa iti inchipui ca esti cu o fata careia nu ii plac cuvintele urate, si astfel sa te abtii si sa te calmezi. Toate cele bune!
In ziua de azi fetele vorbesc mai urat ca baietii.Eu sunt mic copil fata de fete la limbaj. Sincer iti spun ca am citit destule carti ca sa imi dezvolt limbajul dar auzind peste tot injuraturi ....Acum incerc sa le evit pe cat posibil.Multumesc mult pentru urati. Toate cele bune si tie!
Goshty sincer iti spun ca am citit si inca citesc carti ca sa am un limbaj foarte bogat dar auzind mereu pe afara injuraturi chiar iti intra in reflex.Pe cat posibil incerc sa le evit.Azi nu am mai spus nici macar una.Dar vezi tu ideea ta nu e buna cu fata careia nu ii plac cuvintele urate.Traiesti in trecut si nu e bine in viitor toate fetele au un limbaj deplorabil chiar mai rau decat al meu si sunt scarbit de acest lucru.Eu iti multumesc pentru urari si iti urez o seara placuta. Toate cele bune si tie!
Crezi ca te ajuta biserica cu ceva? Am fost m-am spovedit, m-am impartasit acum incerc sa scap de aceasta problema.