Lasa scumpo ca treci tu si peste astaNu moare nimeni de la o nota micaDaca u spui ca ai numai 9 si 10...inseamna ca este bineO sa inveti tu alta data si o sa iti repari nota
Sa nu cumva sa ascunzi nota de parinti ca pana la urma ei vor aflaSi e mai bine sa le sp u decat sa afle eiSpunele ca nu ai avut timp sa inveti, ca a fost greu testul si ca data viitoare te vei pregati mult mai bineO sa te inteleaga ei.De asta sunt sigura
Cat despre reputatie nu iti face problemeToata lumea mai are cate o nota mica
Capu sus!
Aaa chiar asta ma intrebam si eu. ca cei de ras?
pai daca spui ca nu ai stiut mai nimic eu zic ca o sa iei un 6 si nu cred ca vei pati nimic poate vor fi mai multe note rele si veti avea posibilitatea sa mai dati testul o data sau poate o sa aveti posibilitatea sa va mariti nota... nu cred ca o sa iti faca nimic ai tai. daca spui ca ai note doar de 9-10 vor intelege ca se mai intampla sa mai iei si cate o nota mai mica.
Prefate ca esti cufundata in cazul asta spune-le din suflet asa ca si tie iti pare rau ca te-a prins pe nepregatite si ca aveai si tu de invatat si la alte materii..si pe acolo ca o sa incerci sa iei note cat mai mari ca sa remediezi situatia!
Da si eu am dat astazi foaia goala la istorie
Faci atata caz pentru o nota mica? Ce clasa esti? Eu am niste note de iti vine sa iti pui mainile in cap, parintii mei le stiu pe toate si m-au inteles...si chiar daca imi va iesii media generala sub 9, si asta inteleg...pentru ca anul asta chiar am inceput prost si asta e. Le spui ca te-a prins nepregatita si vei invata mai mult ca sa iti ridici media la 8-9.Nu a murit nimeni dintr-o nota mica la geografie [sper...].
Aaa si tu vrei sa ghicim noi ce nota iei si ce iti zic parintii?
Stai chill nu iti strici"reputatia", un 4 e doar un 4.
Scz, am gresti semnele din intrebare.nu trebuiau fete zambitoare ci astea:
Pai acum nu am avut timp sa invat! ca daca stiam luam 10, logic! si de ce va intrebati ce note am eu la romana? daca va intereseaza am doi de 10 si un 8 si merg si la olimpiada pentru ca manie ma asculta si imi remediez optul!:-P
Noah
la fel am patit si eu
dar eu am dat foaia goala
nici eu nu stiu ce sa fac
Problema e nasoala...cred ca dai de ...asa ca mascheaa nota...cum faceam si eu ...
Pai eu la geografie ma distrez..si eu am numai 10 dar la geografie mereu copiez...nimeni din clasa nu invata..si cred ca va trebui sa inveti pe viitor sa iei 10 sau 9 la geografie sa-ti maresti media..deci pune mana pe carte sau iti mai dau o metoda...nu dai lucrare...vezi tu cum faci s-o ratacesti..nu-i zici nimic si apoi ea o sa creada ca a ratacit-o ea..si o sa te asculte si ai sa inveti...
alexcatalin13 întreabă: