HepHap, din partea mea, ai o bila alba pentru ce ai scris mai sus.
Ai foarte mare dreptate. Te minunezi cand, la o intrebare, se dau aceleasi raspunsuri de n ori. De exemplu (si sa iau si o intrebare idioata) :
"Am facut sex cu periuta de dinti. Pot ramane insarcinata?"
Raspunsul 1: Nu ai cum sa ramai insarcinata.
Raspunsul 2: Nu ai cum sa ramai insarcinata.
...
Raspunsul 9: Nu ai cum sa ramai insarcinata.
Raspunsul 10: Nu ai cum sa ramai insarcinata, decat daca era sperma pe periuta.
Raspunsul 11: Ai fost cu periuta, dar inca nu MAI vazut pe mine. (Asta e un raspuns "comic". Cum mai obisnuiesc unii.)
Si scuze celor care considera ca "sperma" e un cuvant obscen . Rusine sa-mi fie.
Intrebarea sigur ca o citesc, dar, in ce priveste raspunsurile eu spun doar ceea ce cred eu, pentru ce sa citesc inainte ceea ce au scris altii daca trebuie sa-mi spun parera mea?
@ alma
Pentru ca, daca cumva nu ai inteles bine intrebarea, e posibil sa iti dai seama mai bine despre ce vorba din ce discuta ceilalti utilizatori TPU.
Citesc cu atentie intrebarea si raspund la subiect dar si in functie de dispozitie, este normal, nu? Nu citesc inainte celelalte raspunsuri ca sa nu ma influenteze. Am facut asta de cateva ori si vazand ca sunt raspunsuri asemanatoare cu al meu, nu am mai postat. De atunci nu mai citesc inainte raspunsurile celorlalti, dar ma straduiesc sa dau raspunsuri serioase, in ton cu intrebarea.
@ giovana
Ai ales o atitudine gresita. Raspunsurile nu sunt doar pentru cel care intreaba, ci pentru toti. Crede-ma, si tu, si eu, si ceilalti, nu suntem aici doar sa raspundem, ci sa si invatam lucruri noi de la altii.
Oameni buni, nu va comportati ca un robot telefonic, nu trebuie doar sa dati raspunsuri automat. Cititi ce spun ceilalti, discutati, comunicati, imbogatiti-va cunostintele, aveti mult mai mult de castigat decat 50 de puncte pentru fiecare raspuns. Sau asta faceti voi aici? Strangeti puncte?
Hep-Hep eu m-am referit ca nu citesc raspunsurile cand trebuie sa dau un raspuns, dar asta nu inseamna ca nu le citesc niciodata, sigur ca le citesc dar dupa ce imi spun eu parera, bine asta nu-i o regula depinde de situatie. O zi buna
Citesc intrebarea si raspunsurile, nu dau raspunsuri funny la cei care au nevoie de un raspuns la o PROBLEMA REALA. Cei care pun intrebari pe site stiu deja si raspunsurile, dar de ce sa gandesti un pic cand poti sa intrebi pe altu...eu stiu de la scoala ca problemele tale ti le rezolvi singur, nu ruga pe altu sa te ajute pentru ca nu o va face ca la carte
Ups.si eu am raspuns serios pe jum Pe TPU multe intrebari si raspunsuri decurg ca in acest banc:
O discutie intre 2 copii in camera lor.
Baietelul catre fetita: Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
F: O papusica Barbie, dar tu?
B: eu ii voi cere un Tampax
F- Tampax? Ce e asta?
B...habar n-am, dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, piscina, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!
La mine nu-i o regula generala asupra metodei de raspuns, ci depinde de intrebare, de starea mea de spirit... De obicei dupa ce citesc o-ntrebare pentru. care am cunostinte de-a oferi un raspuns, citesc raspunsurile celor ce au postat inaintea mea, si daca as mai avea ceva de adaugat, raspund si eu. Dar cum spuneam, nu-i o regula deci, nu va mirati daca postez un raspuns similar cu a altui utilizator. Se mai intampla sa citesc doar intrebarea si dupa ce postez raspunsul meu si citesc celelalte raspunsuri, sa vad ca gandesc precum un alt utilizator. Ee, mare branza! Oricum, intentia conteaza.
Citesc, iar apoi ma uit la ce raspunsuri au fost date.ca sa nu ma trezesc ca scriu aceleasi lucruri. ce rost mai are sa ma complic din moment ce a fost dat un raspuns ca al meu anterior. Plus ca multi considera asta doar plagiere pentru a se da drept "inteligenti".
"Sau asta faceti voi aici? Strangeti puncte?"
si ce facem cu punctele alea?
ca mie nu mi-a zis nimeni ca se deconteaza :O
cat e punctul, un leu? :X
anonim_4396 întreabă: