anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scumpilor, nu pot fara sfaturile voastre care ma ajuta, va iubesc si va pupaces!
Am o verisoara mai mare ca mine si ea are o prietena, de ceva timp suntem asa socot eu prietene carora le zic tot, insa ele ascund de mie importantul(ele sunt prietene de mici), ele isi fac studiile in oras si vin la sarbatori uneori si fara ocazie in localitate, ele sunt fete bune care le stiu toti si le socot de fete de treaba, am inceput ca sa ies cu ele la un bar(care il avem in localitate) acum 2 ani, inainte ieseam asa foarte rar, am inceput tot asa sa ies cu ele cind ies si ele,inainte nu era asa, au fost acum de sarbatori in localitate si cind le intrebam ce facem deseara una imi zicea ca nu stie, ca e frig, verisoara imi zicea ca nu stie, se simte rau, mie imi zicea inima ca ele nu vreau ca eu sa ies cu ele, apoi daca eu le sunam asa un fel ma umileam ce faci? iesim? la ce ora?, si imi zicea numai uite la ora sa fii gata, nu stiu, imi place sa ies cu ele, pentru ca eu nu am alte prietene(in afara de colege, insa ele numai birfesc), ce sa fac? miine iar vin in localitate ca mai au vacanta si vineri si simbata iar o sa iasa, eu ce sa fac sa le mai intreb? ori sa le las daca o sa vree o sa imi zica singure?

1 răspuns:
| ÐÿÅ a răspuns:

Buna!
Eu zic sa le lasi sa vezi daca te invita ele. Asa vei sti daca iti sunt prietene adevarate sau nu! Si daca nu sunt, nu te intrista, capul sus! In viata te vei lovi de asemenea lucruri, poate si mai rau!