| VaniLLaDeeJay a întrebat:

[scuze, dar nu stiu sigur la ce categorie s-ar incadra intrebarea mea]

In primul rand salut, si multumesc ca imi dati 2-3min. de atentie cu scopul de a ma ajuta (sper eu).

Si in al 2-ilea rand,

Stiti cumva niste "smecherii" de a face lumea sa faca ce vreti voi? Ma refer la chestii psihologice. Lucruri care le pot folosii si la scoala, in principal cu profesorii.

Ex. : Am observat ca daca stai in prima banca si mereu ii faci complimente profesoarei, si ridici mana pentru a raspunde, chiar daca nu raspunzi decat partial corect. Si te duci la ia inainte de ora si ii arati o problema [la mate] care tu ai inteleso, dar iei ii spui ca nu, iar la lucrare o rezolvi corect; Ai mari sanse ca din 7 sa iei 8-9.
Sau am vazut un studiu psihologic care spune ca daca ii oferi persoanei cu care vorbesti o cafea, o ajuta sa te aprobe. [tehnica folosita de vanzatori in general.]

Sper ca ati inteles mesajul, ca nu-mi sta capul acum la exprimarii.

Răspuns Câştigător
| AxelBv a răspuns:

Daca chiar te intereseaza domeniul asta, iti recomand sa cauti cartea Psihologia Consumatorului - Nicolas Gueguen. De asemenea poti incerca sa cauti carti despre NLP (Programare Neuro Lingvistica) http://goo.gl/lHku6

2 răspunsuri:
| ciresepeetno a răspuns:

Da,stiu si eu treaba cu cel din prima banca.Dar alta figura mai buna ca asta nu cred ca exista. Poate daca sti ceva din trecutul profesorului si el stie ca sti atunci asta e un mod sigura sa il ai la indemana.Asa poate doar niste linguseli pe langa profesor.P.S. Treaba cu linguseala merge.Amreusit cat de cat sa fac o profa care nu ma suporta sa ma mai suporte.

Răspuns utilizator avertizat