| TrustStyle a întrebat:

Scz de categorie, dar, ce contine eutanasierea? injectia aia, ce contine in ea? de omoara un animal asa repede.

Răspuns Câştigător
| Aurelian0709 a răspuns:

# Eutanasierea câinilor se realizează numai prin utilizarea barbituricelor – pentobarbital sodic; acesta este disponibil sub trei forme: soluţie sterilă care poate fi utilizată şi ca anastezic, soluţie 20%, nesterilă, specială pentru eutanasie, şi pudră. Administrarea intravenoasă este posibilă numai în cazul în care animalul este contenţionat corespunzător. Dacă aceasta nu este posibilă, injecţia poate fi administrată în cavitatea peritoneală. Barbituricele nu trebuie să fie injectate pe cale intramusculară sau subcutanată. Pentru căţei calea de administrare care se utilizează este cea peritoneală.
# La animalele nervoase, excitate sau agresive se pot administra tranchilizante ori sedative prin injectarea intramusculară a ketaminei, acepromazinei sau xylazinei. Produsele narcotice pot fi administrate şi pe cale orală.
# Medicul veterinar este singura persoană care poate avea acces la barbiturice şi care poate decide în privinţa utilizării medicamentelor periculoase.

Legislatie – O. U. G. nr. 155/21. 11. 2001

8 răspunsuri:
| MikeAlexis a răspuns:

Cloroformul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa scuzele.Care este logica sa vorbesti de eutanasiere la Dragoste su sex?

| SMarius a răspuns:

Injectiile letale care se administreaza criminalilor condamnati la moarte sunt de fapt 3...nu stiu exact substantele ce le contin, dar prima are sedative, a doua iti opreste plamanii si a treia inima!

| CynicalCunt a răspuns:

Ce contine eutanasierea, da.

| TrustStyle explică:

Eu stiu ca din cloroform doar lesini.
si LOL, stiu ce-i eutanasierea, dar nu stiu ce substanta are,,laughing

| vasic a răspuns:

Bre, bre ia-o mai usor..mai sunt pasi pana acolo si metodele clasice sunt mai eficiente.

| Stoica_Cristian_1968 a răspuns:

Buna,
injectia letala contine un anestezic (ex. Thiopental Sodium), un paralizant (ex. Pavulon) si o otrava (ex. clorura de potasiu). Exemplele de mai sus sunt substantele cele mai utilizate in acest moment.

| MusicLOVE125987 a răspuns:

Eutanasiere=Moarte ușoară, fără suferință
Animalul este in majoritatea cazurilor
impuscat.

Întrebări similare