Pe vremuri se facea si era diferita in functie de profil. Fiecare clasa avea doua saptamani de practica pe trimestru, prin rotatie.
Liceele economice au profile foarte diverse, de la alimentatie publica pana la finante contabilitate; practica va fi la fel de diversificata, in functie de profil. Pe vremuri cel putin, practica se facea fie pe la diversi agenti economici (in unele cazuri la alegere, in altele erai trimis de scoala), cat si in cadrul scolii, in diverse laboratoare sau la cantina, dupa profil.
Poi faci practica la agentii economici, la departamentul finantelor publice de la tine din judet, la primaria judetului sau dupa caz la bancile cu care au incheat un contract liceul respectiv, depinde si de profil sau poti face si la scoala practica iti preda nimic mai mult!
Eu am facut anul asta in clasa a11a, timp de 4 saptamani : una in noiembrie 2009 una in martie 2010 si 2 la sfarsitul semestrului si fost destul de frumos si usor! Am facutsi la primarie vreo 3 zile nu mult, a fost super!
Bine ca voi mai face si la anul!
Dar tu in ce clasa esti?
Eu acum sunt clasa 9. a. SI m-a repartizat la profil economic si am auzit ca se face practica si nu stiam ce mersi mult:*