Vrei o muzica specifica... ceva anume? Incearca urmatorii artisti:
Vangelis, Enya, Enigma, Era, Celtic Woman, Moya Brennan, Sarah Brightman, Loreena Mckennitt, John Williams, Alexandre Desplat, Hans Zimmer, Harry Gregson Williams, Dido, Amy Macdonald...hai atatia pentru moment!
Au o muzica relaxanta si vizuala. Daca se invata mai usor sau nu cu muzica iti vei raspunde singura dupa ce asculti artisti ca cei de mai sus in timp ce inveti.
Care muzica te relaxeaza cu aia sa inveti, multi spun ca cea clasica dar cred ca e bullshit, ce gen iti placa ala sa-l asculti...dar nu cred ca poti invata cu muzica pentru ca daca iti place mult muzica ce o asculti iti vine sa dansezi (sau ca rapperii sa tii ritml cu o mana).
Nu se invata mai usor cu muzica, din contra chiar te distrage, cel putin la materii reale te incurca muzica, poate cand scrii o compunere la limba romana, dar nimic mai mult. Daca trebuie sa scrii o compunere frumoasa cu imagini artistice etc. asculti o melodie romantica care sa te linisteasca. Adi Cristescu sau ceva. Bafta!
Intr-adevar, se invata mai usor pe muzica, dar muzica clasica. Incearca Mozart, mareste IQ-ul si limpezeste mintea. Crede-ma, eu asa am invatat pentru olimpiade si am luat trei premii I.
CordovanRaul întreabă: