Azi am auzit la radio ca au dat buget la educatie, deci da se dau tezele cu subiect unic!
16:54 5/3 Elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a au mai mult timp să se pregătească pentru tezele cu subiect unic. Motivul: sindicaliştii din Educaţie au hotărât - printr-un referendum re alizat la nivel naţional, înainte de Paşte -, să boicoteze examenele printr-o grevă generală. Drept urmare, în zilele de 5, 13 şi 21 mai, când ar fi trebuit să se desfăşoare probele la limba şi literatura română, matematică, respectiv, istorie/geografie, cadrele didactice şi personalul auxiliar din şcoli vor fi în grevă generală.
Nu stiu frate k ne-au bulversat de tot.Nici noi nu mai stim ce sa facem. Eu trec in clasa a opta si sincer as vrea sa dam teze si anul asta. Ce suntem noi cobai...sau...de ce trebuie sa fim noi generatia de sacrificiu...sa-i puna pe aia care trec acum intr-a saptea sa dea examen. dar nu pe noi...de ce drak nu ne-a spus cu o zi inainte de examen k dam admitere...
Pai...semestrul asta sigur nu scapi..de la anul' nu se stie...asta in caz ca acum esti a7a. daca esti a8a.ai scapat... acum ai alta prioritate...viata liceului...bafta
Nu ma refeream k ai scapat de teze....ci ca mai ai putin si scapi...scze daca ti am dat sperante)
16:54 5/3 Elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a au mai mult timp să se pregătească pentru tezele cu subiect unic. Motivul: sindicaliştii din Educaţie au hotărât - printr-un referendum re alizat la nivel naţional, înainte de Paşte -, să boicoteze examenele printr-o grevă generală. Drept urmare, în zilele de 5, 13 şi 21 mai, când ar fi trebuit să se desfăşoare probele la limba şi literatura română, matematică, respectiv, istorie/geografie, cadrele didactice şi personalul auxiliar din şcoli vor fi în grevă generală.