La noi se poate orice. De exemplu la Spiru Haret sunt anumite facultati cu acreditare temporara. Poti sa le termini insa cand te duci sa te angajezi nu ai sanse prea bune. Pentru facultate e bine sa te orientezi catre universitati mai bine vazute de ministerul educatiei. De exemplu Spiru Haret e notorie pentru problema cu acreditarea dar Universitatea Bucuresti, ASE sau Poli nu au patit asa ceva la facultatile lor.
Pai cine te pune sa te inscrii la o facultate de 2 lei, numai astea isi pierd acreditarile peste noapte. Mie imi pare foarte rau ca nu a putut androneasca sa inchida jegul ala de facultate de spiru haret.
Sper sa nu fie asa. Nici prin cap nu mi-a trecut ca Ovidius ar putea face asa magarie. Nu stiti cumva si din ce motiv nu se mai acrediteaza o facultate?
Da, dar parca nici Ovidius din Constanta nu avea reputatie proasta. Firar! Tre' sa ma interesez.
Ovidius nu e de doi lei din cate stiam eu. Oricum s-a rezolvat. O sa dam licenta cu alta comisie, deci nu ramanem in plop.Multumesc ca v-ati dat mari si tari.