anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate constata ca ai copiat la evaluarea nationala dupa cativa ani (si esti la liceu sau chiar facultate de ex) in cazul in care niciun supraveghetor nu a avut de obiectat sau niciun elev nu a vrut sa faca contestatie? Si in cazul in care da, ce se poate intampla?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se mai poate constata deoarece inregistrarile video se pastreaza doar un timp scurt, parca 6 luni sau cel mult 1 an.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Intreb din curiozitate dar sunteti sigur? pentru ca am auzit de la alti ca se pastreaza mai mult

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu cum este acum si nici nu ma intereseaza, sunt pensionar de peste 12 ani.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Nu mai conteaza am intrebat si dupa ce se termina perioada de contestati mai sunt pastrate cateva luni si dupa aceea se sterg.

| Ivy86 a răspuns:

Sincer nu cred ca ii pasa nimănui ca ai copiat acum câțiva ani, ăștia nu sunt in stare sa iti găsească fisele de examene/dosarul, dapai sa demonstreze ca ai copiat. Plus tu poți motiva ușor ca de-a lungul timpului ți-ai pierdut anumite cunoștințe.
Fi fara grija, nu se va "deranja" nimeni.

| Meruna13 a răspuns:

Parca vezi ca in a asa a 12-a vin aia dupa tine si te dau afara din bac deoarece ca ai copiat la evaluarea din a 8 a

| anonim_4396 explică (pentru Meruna13):

Clar laughing