Depinde si cat de mare a fost mizeria, dar eu nu prea cred ca o sa-ti fie scazuta media semestriala la purtare numai pentru atat, cel mult o sa fii mustrat.
Mizeria se putea aduna in max 2 min cu matura dar am plecat ca pierdeam autobuzul
Păi stai putin, este treaba ei sa faca curat, dar tu nu trebuie sa fi nesimțit si sa murdaresti daca stii ca femeia de serviciu i si face datoria, ca ea nu face curat pe banii tai, nu tu o plătești pe ea, școala o plătește, iar daca tu esti un porc, si intentionat faci mizerie durîndu te in spate de femeia de servici, atunci trebuie sa i ti dea amendă nu doar sa i ti scada nota, amendă sa o plateasca parintii tai sa vada si ei ce educat esti.
Ce parte din fara sa vreau nu intelegi? esti penibil
"E îmbârligătoare"
Bună asta...
Te asigur că a fost doar un avertisment, nu îți va scădea nota la purtare.
Ai și tu puțină grijă, nu mai fi neglijent, fiindcă "ceea ce e curat, n-are trebuinţă de spălat."
Tu te grăbeai să prinzi autobuzul, dar poate că și ea se grăbea să îl prindă pe al ei.
Sta fix langa scoala
Imbarligatoare e ca minte mult si la profesori si la elevi si fumeaza chiar in baia scolii
Am strans cat s-a putut ca pierdeam autobuzul si nu era mare mizerie, o luam cu matura in max 2 minute
Adi1987 întreabă: