| blackrain a întrebat:

Se spune ca mierea este singurul aliment care nu se strica niciodata. Atunci, care este explicatia datei de expirare prezenta pe borcane, sau ma rog... care e explicatia producatorilor?

7 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Singura explicatie posibila este ca mierea din comert nu este naturala Orice miere naturala, dupa un timp se zahariseste (se intareste). Cum iti explici ca cea din comert nu se intareste niciodata si e lichida mereu? Raspuns: nu este naturala! Este fabricata sintetic, plina de E-uri si ca urmare, posibilitate de expirare. Parerea mea!

| axll a răspuns:

Pentru ca mierea din supermarketuri care are termen de valabilitate nu este naturala. este ude fapt un inlocuitor care contine zaharuri, agenti de ingroasare si arome, este un sirop de zahar mai exact. daca te vei duce sa iei miere de la un producator taran (sa zicem din piata) vei vedea ca pe eticheta scrie termen de valabilitate: nelimitat. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.ce parere aveti ca sarea are termen de valabilitate, cititi pe cutia de sare iodata, mai trist de atat nu cred ca se poate.

| axll a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt sigur, dare e posibil sa aiba termen de valabilitate tocmai pentru ca a fost iodata. sarea in stare naturala nu are nermen de valabilitate, de exemplu drobul de sare. dar de indata ce i s-a adaugat iodul presupun ca au vazut ei ceva schimbari in calitatea sarii dupa o perioada de timp de i-au pus termen de valabilitate.

| SmRpT a răspuns:

Sunt tampiti!

| BlueDog a răspuns:

Aceeasi chestie e si la sare.
Nici eu nu prea stiu de ce.
Asa zice legea: orice produs alimentar trebuie sa aiba inscrisa pe ambalaj data expirarii. Fie vorba intre noi e o mare tampenie sa pui data de expirare la ceva ce nu expira nici odata, cum ar fi la miere si sare.

| AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2 a răspuns:

Au pus-o si ei acolo ca s-o manance lumea mai repede si sa mai cumpere.

Întrebări similare