Continua sa crezi asta...
https://www.boredpanda.com/......elgangers/
si din experienta mea personala am vazut mai mult de o pereche de persoane la care mintea le mergea EXACT identic, evident experienta de viata diferita, dar cum iti merge mintea e un lucru cu care te nasti
si nu mai da exemple cu insecte, ca NU se pune, insectele au schelet extern, asa ca dpdv vizual rar sunt 2 care difera
Asta e o dovada a existentei lui Dumnezeu, ne-a facut unici dupa asemanarea lui (sufleteasca, ca noi nu aratam ca Dumnezej)
Foarte simplu. Fiind atâtea milioane de variabile minuscule în ceea ce privește aspectul uman, combinațiile sunt aproape infinite. Unele persoane vor arăta aproape identic, ce-i drept, dar nu perfect. Tot timpul e loc măcar de o diferență milimetrică.
Eu vorbesc de miliarde si miliarde de oameni, poate peste 100 de miliarde de oameni care au trait pana acum pe planeta asta, pentru ca avem zeci de mii de ani de istorie a omului, iar tu imi raspunzi prin,, milioane". Nu prea esti convingator, amice.
Milioane de variabile. Adică variante. Nu oameni. Variabile adică de exemplu culorile posibile ale părului, ale ochilor, lungimea nasului. Nu am zis nicăieri că sunt doar milioane de oameni.
In primul rand sunt miliarde de oameni dar miliardele alea stii ce inseamna? reincarnare amice. poate sa fie si miliarde pe tot globul sau trilioane cand mori invi intr-un alt chip de om. si tot asa amice. ai uitat cine esti ca nu ai de unde sa stii ca vezi iar lumina soarelui dar ai uitat tot.
Ai murit ai nascut ai murit ai nascut. dar cu un alt corp alta figura alt neuron. prostan, imbecil etc asa se nasc altii. asa fac copii mici cand plang. s-au nascut iar.
Inainte sa fi pus aceasta intrebare trebuia sa te informezi pentru ca ceea ce stii tu este gresit. Ai sa fi surprins sa aflii ca populatia lumii in momentul de fata se apropie de suma de 8 miliarde. Doar in acesti 8 mld de oameni fi sigur ca cineva iti va semana extrem de mult sau poate ca cineva sau chiar mai multi arata identic ca tine. De zecile sau sutele de miliarde de oameni care au murit nici nu mai pun la indoiala. Uite un exemplu:
https://vm.tiktok.com/ZMeagwLa7/
Fata asta arata exact ca Ariana Grande insa nu e ea. A avut norocul sau poate ghinionul in acelasi timp, sa se nasca cu un aspect aproape identic cu al ei.
Pentru că lumea evoluează iar în genomul uman apar mutații din păcate nu toți oamenii de mai demult și-au lăsat poze ca să vedem dacă toți aveau un chip unic.
Codul genetic este foarte divers...iar in exemplul cu furnicile...ia o lupă si o sa vezi ca nu sunt identice deloc!
Exista mici diferențe care ne fac unici. În plus, s-a dovedit științific faptul că pe planeta, exista în jur de 6 persoane cu chipul tău.