Nu se scoate nimic, deci „pune burta pe carte" si nu astepta ziua de maine cu coltul de paine la gura linistit ca se va scoate ceva.
Ce să mai scoată, nu vezi că ești varză? Iar ca tine sunt zeci de mii. Viitorul țării...
De 2 saptamani am inceput sa recuperez si m-am pus pe invatat zilnic
chiar daca nu iau bacul din prima la toate disciplinele as putea sustine si in toamna 1 proba daca o pic. Important este sa iau macar la 2 din 3 probe in vara
A scris greșit. dar cu siguranță din neatentie și pentru că s-a grabit... Nu are cum să ajungă la bac și să nu știe să scrie lb română elementară, e logic
Dar eu știu persoane ce nu le au trebuit o amarata de hârtie, iar acum au salariul mult mai mare fata de cei care au făcut ceva cu acea hartie
Putem visa, deși dacă ar scoate, tot opere ușoare ar scoate că na... Anul acesta, bacul, va fi normala cu siguranță. nu vor să piardă o generație Mult succes dacă ai bacul anul acesta!
Eu pentru bac am citit o carte care se cheama "intre bari si raspunsuri" care are mai multi autori. Am sustras acul din carul cu fan si am platit fix o punguta cu doi bani pe carte. Vezi pe targuldecarti
Razvan_Rezus_1996 întreabă:
Adi1987 întreabă: