| Oldws a întrebat:

Seara buna. Am 16 ani si nu prea stiu ce sa fac cu viitorul meu, la modul cel mai propriu, si asta ma cam sperie. Pur si simplu nu ma atrage nimic, am rezultate bune la tot, sunt la profil mate-info, dar nu ma simt atras de absolut nici o materie. In ultima vreme am dat de persoane care au trecut prin...sa spun asa, necazuri. Le-am ajutat moral. Atunci mi-am adus aminte ca mie imi place sa vorbesc cu oamenii, sa intru in mintea lor, sa-i "citesc" ca sa le pot oferi un sprijin. De mic am fost mai retras, mi-a placut sa stau inchis si sa privesc oameni, sa incerc sa-mi dau seama ce simt. Sa revin, m-am gandit ca poate...sa fiu psiholog imi surade. As avea nevoie de ajutor, de niste carti pe care le-as putea citi, de niste prezentari sau referate. Ajutor va rog?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Incearca si intra intr-o librarie. Vei fi placut surprins de varietatea cartilor ce trateaza psihologia.

| Blueeyes6969 a răspuns:

Http://www.librarie.net/p/5216/Intrebarile-sunt-fapt-raspunsuri-Allan-Pease
http://www.librarie.net/p/208273/Arta-citi-gandurile

In general ai putea citi carti de psihologie, iar eu cred ca o carte de psihologie interesanta este,, bucuriile intelepciunii,, de yongey mingyur rinpoche, iar o carte absolut geniala Erick Fromm a avea sau a fi, iti da o noua perspectiva, iar acesta este un autor care merita citit.
Sper ca te-am ajutat si sa-ti placa aceste carti.