| cnvv a întrebat:

Serios vorbind, va fi vreodata pace pe pamant?

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cat timp vor exista resurse si o populatie numeroasa de oameni va fi mereu razboi,conflict,lupta fie ea directa cat si indirecta.Din pacate.
Poate pace va fi,daca ce scrie in Biblie e adevarat,deci dupa Apocalipsa cand va crea Dumnezeu noul Pamant.

In rest,in lumea asta,asa cum o stim noi,va exista mereu conflicte,razboaie, lupte intre oameni fiindca exista resurse, bani, interese, idealuri.

| T0T a răspuns:

La un nivel mic clar nu va exista armonie între oameni. La un nivel mare ar trebui să existe o armonie forțată, o armonie inițiată din maturitatea stagiului în care a ajuns omul, o maturitate care îi permite să conștientizeze că nu mai avem nevoie de conflicte mondiale. Greu de crezut că avem sau vom avea acea maturitate, însă aș vrea să cred că e posibil să ajungem acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=dkTN1EXpmyI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat exista bani, nu.

| Takishima a răspuns:

Mereu va fi un arogant sa se bage aiurea in seama. Inainte erau aceia care omorau oameni (evrei)pentru ca cineva (Hittler) le faceau un compliment ( arieni - rasa superioara). Exemple similare gasesti pe la munca. Daca seful tipa la coneva, colectivul o sa urmeze exemplul. Nu e vb doar de aroganta ci si de prostia celir care o uemeaza. Cati Mougli nu fac show-ri la scoala si colegii lor incep sa rada pentru ca nu sunt mai inteligenti! Sa tot mergi la show dwcat la scoala. Incepe de la exemple mici. Nu mai zic de tigani, care daca se ia de tine in public nu ai ce sa le faci ca tu esti unul iar ei satra, iar romanii nu se pun pentru tine. Eu nu stiu de ce tolereaza comportamentul lir vulgar si irascibil de atat de mult timp. E mult de cand stau la noi in tara.

| elenamaria11021 a răspuns:

Buna!
Din punctul meu de vedere, nu. Deoarece oamenii vor continua sa judece, sa critice, sa-i vorbeasca de rau pe cei din jur.
Cel mai important pentru mine este sa am pace in suflet. Eu sunt foarte pacifista si incerc sa nu imi bat capul cu persoane care nu merita. Ceva ce ar trebui sa faca toata lumea. Doar atunci ar exista pace.
O zi frumoasa.