| maria0798 a întrebat:

Sf. Sava sau Gh. Lazar pentru filologie? Intru intr-a 9a la anul, pana acum am media 10. Sunt sigura ca voi merge pe filo, dar nu stiu daca sa ma duc la Sava sau Lazar. Am inteles ca Lazar e mai bun pentru filologie si stiinte sociale, si sincer, mie imi suna mai bine in general. La Sava se pare ca este scoala pe paine (evident, nu ma plang de asta, dar as vrea ca in liceu sa fiu ceva mai relaxata) si profesorii putin severi. Pareri?

2 răspunsuri:
| JustMe5930 a răspuns:

Nu stiu cum e in Lazar, dar in Sava e suuper ok. Daca nu esti genul care sa-si faca griji din orice, vei avea o viata relaxata si in sava si in lazar ( vreau sa spun ca nu ar trebui sa-ti smulgi parul' din cap cand iei un 4 la latina happy ). Profii sunt atat severi (latina!), cat si draguti (romana), insa notele le vei lua doar pe merit, indiferent de personalitate lor. Mult succes la examene vara asta! Si incearca sa inveti la materiile de filo, pentru ca s-ar putea sa-ti fie greu cand intri la liceu (stiu, stiu, ai media 10, dar si eu am terminat generala cu 9, 90 si ma credeam super smechera pana sa intru la sava)

| Owlea a răspuns:

Pot sa-ti spun ca la Lazar am auzit ca sunt oameni cam... infumurati - lazaristilor nu va suparati pe mine, asta este ceea ce am auzit de la fosti colegi care sunt acum in Lazar :s - Am colegi si in Sava, si am aflat ca profesorii acolo sunt mai duri putin, dar nu neaparat rai - stii tu, vor sa mai inveti si tu din cand in cand tongue Unii cica mai lipsesc si de pe la ore, altii sunt nelipsiti... Pot sa-ti spun sigur ca veti face multa chimie daca mergi la clasa aia de stiinte, multa engleza la clasa de bilingv, etc. In ceea ce priveste distractia, sa stii ca in liceu e o cu totul alta atmosfera (mult mai relaxanta), indiferent de liceu! (Nici eu nu ma asteptam, dar am avut o surpriza f. placuta cand am intrat la liceu ^^) Eu una, sa-ti spun sincer, as alege Sava, dar acum depinde si de ce vrei sa faci in continuare big grin