Depinde dacă acel tovarăş de călătorie e doar tovarăş de călătorie, depinde dacă aveţi ce discuta, depinde dacă e vorbăreţ sau taciturn. Dacă călătoria este lungă o conversaţie plăcută este binevenită, dar toate cu măsură şi respect pentru cel de alături. Momentele de melancolie apar fără voia noastră.
Depinde cine este tovarasul de calatorie, dar consider ca nu este politicos sa taci si sa asculti muzica atunci cand esti insotita.
Eu unul dupa o astfel de experienta te-as lasa in legea ta! NU cred ca cineva are nevoie de o muta langa dansul! Omul e o fiinta sociala si sociabila si intotdeauna va cauta compania unui seaman deci ori tu nu esti om ori el este un ******** daca mai continua o astfel de relatie!
Daca chiar ai "facut-o" inseamna ca aveti problemem mari de comunicare. Oricat de frumos e ceea ce vezi in acea calatorie o vorba buna, un gest de tandrete, un sarut dulce va intipari si mai adanc in amintire minunatat calatorie!
Ai grija de tine! Ai grija de el! Aveti grija de voi!
Acum depinde cine este tovarasul de calatorie si sa zicem ca ar fi chiar un strain, eu zic ca ar trebui sa-i dam putina atentie.
Eu am doua variante:
1. Ma duc singur, opresc chiar si muzica si admir privelistea
2. Merg insotit de nebunele mele, cu care oriunde as merge facem show
Daca tovarasul de calatorie e sotul tau, s'ar putea sa nu inteleaga motivele pentru care esti tacuta in acele momente. Poate privi situatia ca pe o problema intre voi 2!
Mai dai atentie si tov.de calatorie. O calatorie in doi si o retragere in sine. Ii dai de inteles ca el nu exista, chiar daca este langa tine.Cuvintele sunt importante, tacerea e importanta, fiecare la timpul lor.
S-au inventat castile dar e ok sa asculti si in surdina
De obicei imi iau laptopul pentru calatoriile lungi dar si mp3-ul
Pai eu zic ca da, ar trebui sa se simta ofensat. Si da, cuvintele sunt mai importante decat tacerea UNEORI. Pt ca si tacerea exprima ceva, indiferent ce. Dar nu exista o regula care zice ca trebuie sa vorbesti tot timpul. Daca tu te simti bine cand taci asta e altceva. De ex, eu prefer sa tac si sa ii ascult pe altii si dupa sa vorbesc si eu. Si de calatorit... pai ca orice om, asa cred. Nu stiu ce sa zic, adica eu prefer comunicarea si vorbesc cu oricine imi convine. Asa ca, fiind o fire sociabila prefer sa vorbesc, dar nu ignor unele lucruri cum ar fi muzica. Nu ma deranjeaza daca altii nu ma baga in seama. Atunci da, tac. Sper ca ti-am raspuns la intrebare cat mai amanuntit.
Sabi07 întreabă: