Eu cred ca notele ar trebui date pe cunostiintele elevului.
nu pentru ca n-ai manualul la tine sau asa ceva...
Noi la liceu primim dar suntem mai nepasatori de felul nostru si se satura si profesorul sa tot dea 2
Da,adica,mie nu, dar la multi din cls mea da.Profeles nebuneee rau rau de tot sa stii,asta fac ca poarta pica copiilor nu de alta.Le urasc, tu?, am o idee, dam foc la scoala?!
Da.am luat 4 la muzica ca nu am pus o liniuta la do, sti tu ala de sub portativ.la muzica!
Mie imi spui nu am stiut o data un cunvant o fraza mica de la lectie ca am uitato si imi zice mie profa: ia sa te potolesc pe tine fato` cu un 4.Si mi l-a trecut si ma inerveazza rau profeele astea`
Am luat 4 la fizica ca am zis greutate in loc de masa si de atunci stiu ca greutatea e forta cu care este atras un corp de pamant, iar masa este ceea ce numim noi greutate.
Doar nu vrei sa iti dea 10 pentru ca vorbesti in timpul orei E ceva logic sa-ti dea un 4, dar daca ai fi si tu mai inventiv ai gasi metode de a scapa de 4
Mda) bine ca nu iei 2 daca nu scrii m/s patrata si scrii m/s la mine in liceu asa e)
Acum cativa ani am luat si eu 2 ca nu am avut manualul la mine 2 nu 4.si de atunci m-am invatat minte. Unii profesori sunt mai drastici altii nu pe viitor ia-ti manualele la tine si incearca sa nu mai vorbesti in ora, ai sa vezi ca o sa fie mai bine :* bafta
Curiosul999 întreabă: