La noi se trec toate simularile si de la bac si de la e.n
Depinde de scoala, de profesor etc.
Daca proful vrea sa ti le treaca, le trece daca nu, nu.Nu co teaza daca nota e mare sau nu, ori le trece pe toate ori niciuna.
Numai bine!
Simularile nu sunt un examen propriu zis, sunt create doar pentru a va obisnui pe voi elevii cu atmosfera de examene dar si pentru a vedea exact unde si cat mai e de lucrat. In consecinta nu, simularile nu se trec in catalog (niciodata nu s-au trecut), insa desigur ca daca iei 10 vei fi recompensat si in catalog.
Profesorul le poate considera niste simple lucrari de control formulate sub forma de examen deci pot fi trecute in catalog foarte usor doar ca nu ca simulare de examen sau altceva ci ca o simpla nota luata la un test normal.
Desigur, doar ca asta nu se intampla niciodata decat daca profesorul observa ca elevii chiar nu si-au dat silinta sau daca desigur elevii doresc ca notele (mari si foarte mari) sa fie trecute. Oricum intotdeauna profesorul va spune inainte ca notele se vor trece tocmai pentru ca elevii sa isi dea silinta si sa invete asa cum ar invata pentru examenul propriu zis.
Acum, simularile se pot trece si in catalog daca profesorul/profesoara doreste.
Sa stii ca de fapt profesorul decide daca vor fi trecute in catalog, sau nu! deci directorul se prea poate sa aiba dreptate!
Salut, din cate stiu eu simularea se trece doar daca vrea profesorul...Asa am inteles de la diriga mea.
Pai simularile sunt ca niste teste. Se pot trece in catalog daca asa intentioneaza profesorul. La noi la mate ni le-au trecut, insa la romana nu.
MissDevilish666 întreabă: