De acord, cu exceptia permisului si dreptului la vot.Ce legatura are numarul de clase cu asta?
In fiecare saptamana ma scol in fiecare zi sa ma duc la 7 sau 8 la scoala pentru a face o gramada de ore, interesul meu fiind doar chimia.Serios,ce dracu'? E aiurea.Si daca m-ar apuca brusc interesul pentru istorie sau desen pot sa invat din carti de istorie sau de pe net.La fel si cu religia, romana...etc.
Are caci pentru un om cu 4 clase este mai greu sa invete pentru a lua permisul auto. Nu citeste prea fluent, cantitatea de informatie este mai greu de asimilat pentru el, de fapt nu ar intelege cum trebuie regulile de circulatie. Daca oamenii astia tin mortis sa ia permisul auto sa faca si gimnaziul la fara frecventa. Nu zic ca sunt prosti si nu pot sa invete cum trebuie pentru permis ci doar ca nu au antrenament. Daca totusi ei mai invata fara scoala si sunt pregatiti de a invata pentru carnet atunci sa dovedeasca asta print-un test simplu de citire si intelegere a informatiei. Aici da, este necesar un astfel de test. Nu au drept la vot pentru ca nu au destule cunostinte civice. Am spus ca dupa 4 clase pot sa dobandeasca astfel de cunostinte civice doar atat cat sa aiba un comportament social adecvat, nu sa si voteze. Asa ca daca vor sa obtina drept de vot si ei au nevoie sa dovedeasca sau sa faca niste cursuri in privinta asta. Majoritatea oamenilor sunt influentabili in ceea ce priveste dreptul la vot. Nu doar cei de 4 clase insa dupa intocmirea reformei mele sociale nu va mai exista asta.
Ce zici? Devii adeptul meu si gasesti si alti adepti al carui numar sa creasca incontinuu? Promit ca te pun ministrul educatiei cand ajung la putere
Haha.
Urasc oamenii nespus! In loc sa isi uneasca puterile pentru a schimba societatea radical stau ca niste oi si se uita unul la altul, plangandu-se cat de rau este, cat de rau traiesc si alte prostii. Si deodata apare unul rasarit care vrea sa faca o reforma iar gloata proasta il face nebun. Bravo oilor, va meritati soarta!
Lia888 întreabă: