| ḭṆḠḕṙḀṠ a întrebat:

Spre rusinea mea inca nu am citit cartea "Insula misterioasa" de Jules Verne.Va rog povestiti-o si miebatting eyelashes.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha.spre rusinea lui auzi la el! Nu mai face pe victima, citeste si reverzati timpul rezumatului, cat de cat macar.
A! Si nu mai fi rusinos, ca nu trebuiewinking! Trebuie doar sa pui osul la bataie!winking

| Zozolika a răspuns:

Cauta pe youtoube Insula misteriuasa sau... hai ca iti fac eu un rezumat : Mai demult 4 omanei sau 5 si un catel calatoareau cu un balon zburator. La un moment dat balonul s-a prabusit si domnul Holsm sau Hols sau ceva de genu s-a inecat. un om straniu si necunoscut i-a ajutat dar nu stiau cine era. Ei si-au facut o casa acolo cu animale chestii pana cand au venit piratii. Casa lor a avut de suferit de la batalia piratilor iar acel copil care era cu ei a fost impuscat dar nu a murit statea la pat. Ei au zis ca au nevoie de o crema speciala iar batranelul ala le-a dat-o. Copilul s-a facut bine si dupa aia s-au dus sa-l gaseasca pe,, binefacator,,. Au mers ei printr-o pestere si la un moment dat dau de nava Nemo parca sau nu mai stiu cum. Intra in nava si il gasesc pe batranel. Matranelul era chiar capitanul NEMO si mai avea putin si murea. Ei au plecat si l-au lasat pe Nemo sa moara ca i-a obligat sa plece ca degeaba il salva ca era deja pe moarte. Ei trebuiau sa plece pentru ca vulcanul ERUPEA. Au luat o barca si au plecat. Au plutit ce au plutit pana a dat o corabie de ei. Sfarsit.

| Zozolika a răspuns:

Aozi? dai o data fundita?