Nu sunt nume romanesti care sa nu se termine in A. Carmen provine din latina "carmen, carminis" si inseamna poezie(nu cantec :d)
xoxo
Agnes - deriva din grecul agnos ce inseamna "pur, cast"
April - inseamna "aprilie" (de la numele lunii), la origine deriva din latinul aperire, "a deschide"
Beatrice - provine de la Viatrix, forma feminina a a numelui latin Viator care inseamna "voiajor, calator"
Brigitte - deriva din numele irlandez Brighid, "slavita". In motologia irlandeza era zeita focului, a poeziei si a intelepciunii.
Celine - deriva din latinul caelum, "cer, paradis"
Edit - forma ungureasca a numelui Edith, la origine format din 2 elemente: ead, "bogatie" si gyæ, "razboi"
Erin - nume englezesc si irlandez, inseamna chiar "irlandez"
Ingrid – origine scandinavica, inseamna "Ing este frumos", Ing era zeul scandinav al fertilitatii
Iris - inseamna "curcubeu" in limba greaca. Iris era numele zeitatii grecesti a curcubeului. Este de asemenea numele unei flori si a partii colorate a ochiului.
Miriam - forma originala ebraica a numelui Maria. In Vechiul Testament Miriam era sora mai mare al lui Moise si Aaron.
Naomi - origine ebraica, inseamna "placut, atractiv", este si nume japonez, "frumusete"
Noemi - forma italiana, spaniola sau portugheza a numelui Naomi
Odette – nume francez, contine elementul germanic od, "bogatie, avere"
Zoe – inseamna "viata" in limba greaca
Iti doresti un iphone si nu ai bani de unul original?nu.i nicio pb.,eu te pot ajuta.vand IPHONE 3G identic(super telefon) urgent la pretul de 249 lei id nikelino6@yahoo.com pentru cine e interesat.am poze si filmulet cu acesta,vb pe mess pa
Iti doresti un iphone si nu ai bani de unul original? nu. i nicio pb., eu te pot ajuta.vand IPHONE 3G identic(super telefon) urgent la pretul de 249 lei id nikelino6@yahoo.com pentru cine e interesat.am poze si filmulet cu acesta, vb pe mess pa
Alice
Beatrice
Iris
Noemi
si Teo
Cam atata stiu...altceva nu imi vine in minte
adi_9487 întreabă:
anonim_4396 întreabă: