La filme inveti cel mai bine engleza. si mai ales la sitcom-uri Iti recomand Family Guy :d
Crede`ma, fac engleza de 4 ani la scoala si n`am fabar! Sincer daca nu`ti place nu poti sa inveti nici repede, nici incet! Stiu si eu, totusi ai putea incerca sa imprumuti caiete ale unor copii care sunt in primii 2 ani ca sa recapitulezi si apoi treptat sa evoluezi pana la performanta la care vrei! asta poate dura ceva timp 1 luna, 2!
Depinde la ce nivel vrei sa ajungi si cat timp ai avea la dispozitie.In doua saptamani ai putea invata 500 de cuvinte (ca incepator) si ai invata cam 5-10 lectii -TOTUL DEPINDE DE TIMPUL TAU.
P. S: Sunt multe carti care te-ar putea ajuta, la sfarsitul lectiilor ai putea sa faci anumite observatii si sa notezi ce e de retinut, urmat de cateva teste.
Are dreptate @Sara.Inveti rapid cu ajutorul filmelor.Auzi si cum se pronunta si vezi imediat traducerea. Mintea face imediat legatura. E cel mai simplu.Nici nu te stresezi
Exista mai multe CD-uri cu lectii de engleza. Cel mai ieftin costa 16 lei, destinat incepatorilor.Internetul este plin de oferte de cursuri de engleza. Tasteaza pe Google.
anonim_4396 întreabă:
Deea3 întreabă: