| niculescu16081994 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cat mai multe nume de dulciuri, ciocolata, batoane de ciocolata in general dulciuri am nevoie mare Multumesc Dau funda la cel care imi zice cat mai multe

Răspuns Câştigător
| dany_7639 a răspuns:

Snickers,lion,kit cat, mr.fizzy,juicy fruits,fizz wiz,dip dap,double dip,skittles,kubeti,toffife,anda,haribo,sugus,silvana,heidi,m&m,laura,milka,nesquik,kinder,nestle,poiana,bonibon,joe,rom,mars,pom bar,mentos, finetti, chio chips

5 răspunsuri:
| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Kit-Kat; Snickers; Tic-Tac; Lion; Mars; Lind; Milka; Nesquick; Galactic; Rom; Poiana; Primola; Ritter; Mozart;

| Spankh a răspuns:

Cozonacul, bezelele, ciocolata de casa cu nuci,acadele, turta dulce,napolitane, bomboane de tot felul, crema de zahar ars, inghetata, prajituri/torturi,jeleuri,eugeniile, gogosi simple, cu sos de fructe sau cu zahar pudra, cornuri ETC... •Sunt multe dar nu mi le amintesc.

| username0 a răspuns:

Laura,milka,naty,joe,nutella,finetti,haribo

| sugaaar a răspuns:

Laura, Novatini, Milka, Ritter, Africana, Nestle, Primola, Heidi, Kandia, Katy, Lindt, Poiana, Twiks, Snickers, Lion, Heidi, Bounty, Mars, KitKat, Kandia, Rom, Toblerone, Twiks, Oreo, Grany, BelVita, Eugenia, Biskrem, Tuc, Leibniz, Croco, Tempo. :* fundă?

| stefstar a răspuns:

Http://dir.yahoo.com/......and_Names/

uite-te tu aici ai o gramada ca eu n-am timp momentan sa dau copy-paste! vezi ca daca dai click pe numele ciucalatii te arunca pe linkul lor!

cu placere! dai funda?:D