Si eu trec in clasa a 7 a si mi-am cumparat deja caietele:
-doua studentesti de romana(unul de clasa,unul de teme)
-patru studentesti de mate(unul pentru geometri de clasa,unul pentru geometrie teme, unul pentru algebra clasa, altul pentru algebra teme)-asta daca si in a 6 a aveati caiete separate ca noi. daca nu, ca la romana
-unul pentru istorie(acum depinde pe ce scriati voi in clasa anterioara)
-unul de mate cred nu stiu daca mic sau mare pentru chimie
-unul mic dictando pentru engleza
-unul mic de mate pentru educatie tehnologica
-unul mic de mate pentru fizica
-unul de muzica
-unul de biologie
-unul de geografie
-unul mic de romana pentru religie
-unul mic de rom pentru franceza
-ar fi bine sa ai si un carnetel pentru dirigentie!
daca profesorul iti solicita si un caiet de teme(in afara de rom si mate la care am scris)atunci mai adauga cate unul la fel.este posibil sa-ti ceara si caiet studentesc la unele materii insa la mine asa a fost, acum depinde si de profesor.
Sper ca te-am ajutat!
Servus @Joe003able! Sfatul meu este ca să-ți cumperi doar strictul necesar iar apoi să le completezi în funcție de pretențiile fiecărui profesor (de exemplu nu știu dacă profesorii de limbi străine mai solicită vocabulare). Pe lângă caiete achiziționează-ți și stilou, pixuri, acuarele și pensule pentru desen.
O zi cu zâmbet să ai!
Pai la chimine si la fizica ar trebui sa-ti iei studentesti de mate 1 la fiecare, la romana 2 simple, engleza 2, franceza 2, mate 4, biologie 1, istorie 1, geografie 1, tehnologie1 de mate, muzica 1, si desen un bloc sau caiet de desen, aaaa si civica 1 de romana, iar informatica 1 de mate... Funda plizzz!
Buna eu acum am gatat a7a si trec in a8a
EU in clasa a 7 am avut :
4 caiete de romana[pentru teme si casa] da` poti folosi si 2
4 idem ca la romana
2 engleza
2 franceza
1 istorie
1 ed civica
1 fizica
1 chimie
1 informatica
1 biocoloe
1 geografie
1 muzica
P.S: cred ca am mai uitat ctv materi da` poti sa iti mai cumperi tu inca 1 caiet obisnuit de matematica si vreo 3 de romana
Geanta sau ghiozdan [ eu mi-am luat geanta]
Penar
Pixuri, creioane normale, pixuri colorate
Acoarele[chit ca nu o sa faci asa multe desene in acoarela]
Bloc de desen
Funda?
Adi1987 întreabă: