| Cristinaaa a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce importanta are delfinul.

9 răspunsuri:
| IoanaAndrei a răspuns:

Pur educationala...

| Madalyn a răspuns:

Delfinul? ce importanta are pe aceasta lume? pai tu ce importanta ai? straight face
Scuze dar nu am inteles intrebarea!

Apache
| Apache a răspuns:

Este un mamifer acvatic ...defapt unul dintre cele mai intelginete, creaturi de pe planeta! ...ca importanta n ustiu exact, dar banuiesc ca nu permite pestilor sa se inmulteasca excesiv

| AndreRose a răspuns:

Ca vis:
Delfinul. Înseamnă că veţi fi apreciaţi pentru o treabă bine făcută. Veţi face paşi uriaşi înainte prin capacităţile voastre intelectuale. Dacă visaţi că sunteţi în spatele unui delfin, aceasta semnifică o mentalitate optimistă.
ca si tatuaj: intra pe :
http://godessdiana88sex1.blogspot.com/......si_28.html

Alte semnificatii nu mai stiu.Eu cred ca semnifica: simplitatea, puritatea, bunatate, frumusetea si multe alte simboluri pozitive.
Sper sa te ajute raspunsul meu! Fundita? :d

| catalin188 a răspuns:

Nu tote maniferele au nevoie de o inportanta sa traiasca. ce inportanta are omu pe pamant?
0|

| leonardo a răspuns:

N-are, soro, nici o importanta! Ia mai da-i reaq de lingai si cersetori, cum intri in apa, cum pac! un delfin cere de mancare... M-am saturat de ei! Daca ai acasa, in acvariu, da-i pe usa afara ca se descurca si singuri... "ti-ai dreacu da delfini jegosi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mare ca a ta, cred...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uf, rau ii sa fii proasta...

| mariana_8211 a răspuns:

Eu una acum mi-am facut la piciorul stang delfin albastru cu alb, pe o floare si nu semnifica ceva, conteaza s te simti tu bine,, eu una la ani astia mi-am fc cu stima, respect...