Delfinul? ce importanta are pe aceasta lume? pai tu ce importanta ai?
Scuze dar nu am inteles intrebarea!
Este un mamifer acvatic ...defapt unul dintre cele mai intelginete, creaturi de pe planeta! ...ca importanta n ustiu exact, dar banuiesc ca nu permite pestilor sa se inmulteasca excesiv
Ca vis:
Delfinul. Înseamnă că veţi fi apreciaţi pentru o treabă bine făcută. Veţi face paşi uriaşi înainte prin capacităţile voastre intelectuale. Dacă visaţi că sunteţi în spatele unui delfin, aceasta semnifică o mentalitate optimistă.
ca si tatuaj: intra pe :
http://godessdiana88sex1.blogspot.com/......si_28.html
Alte semnificatii nu mai stiu.Eu cred ca semnifica: simplitatea, puritatea, bunatate, frumusetea si multe alte simboluri pozitive.
Sper sa te ajute raspunsul meu! Fundita? :d
Nu tote maniferele au nevoie de o inportanta sa traiasca. ce inportanta are omu pe pamant?
0|
N-are, soro, nici o importanta! Ia mai da-i reaq de lingai si cersetori, cum intri in apa, cum pac! un delfin cere de mancare... M-am saturat de ei! Daca ai acasa, in acvariu, da-i pe usa afara ca se descurca si singuri... "ti-ai dreacu da delfini jegosi!
Eu una acum mi-am facut la piciorul stang delfin albastru cu alb, pe o floare si nu semnifica ceva, conteaza s te simti tu bine,, eu una la ani astia mi-am fc cu stima, respect...