anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie careva niste scuze pentu niste note?
Am luat azi un 6 si un 7... (pentru unii mici, pentru unii potrivite)
Pentru mine sunt mici... adica nu am probleme cu parintii sa ma certe dar parca nu imi prea place fata lor cand le zic laughing
Oricum am luat nota la materiile care nu ma intereseaza la profilul facultatii care o sa o urmez!

6 răspunsuri:
| sev a răspuns:

Pai pori sa-i spui ca iti poti indrepta media foarte usor la accea materi la mine merge mereubig grin

| sev a răspuns:

Pai pori sa-i spui ca iti poti indrepta media foarte usor la accea materi la mine merge mereubig grin

| iaialovely1700 a răspuns:

Mai bine le zici adevarul si nu se vor supara
adevarul e cel mai bun

| Robertttttttt a răspuns:

zici asa am invatat tot dar nu le aveam prea bine cu chestiile care mi au picat si am incercat eu sa fac ceva dar nu prea am facut decat de 6 si 7. acu bagi faza asta : ba si stiam si ce ma oftica ca stiam si nu am scris.bah ce ma oftic sa vada ca te oftici tu si nu ei si sa te creada ca stiai big grin

| DoNotDisturbDND a răspuns:

Te-a Durut capul ingrozitor si aveai o stare de voma numai ca tu fiind un elev sarguincios nu ai vrut sa pleci acasalaughing scuze de raspuns

| Stefanu a răspuns:

Pai zici la parinti ca nu ai putut sa inveti, pentru ca testul nu a fost anuntat...si vei corecta notele cat se poate de repede(la urmatorul test, etc.)
Stima!